Osvježivač odjeće Russell Hobbs 28370-56 Steam Genie 2u1

Šifra
3406060001
Kataloški broj
28370-56
80,83 EUR609,01 kn (-25%)  Najniža cijena unutar 30 dana od provedbe akcije 59,90 EUR451,32 kn
Ušteda 20,93 EUR157,70 kn
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
80,83 EUR609,01 kn
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

Steam Genie 2 in 1
Izravnajte nabore i osvježite tkanine s ručnom parnom postajom Steam Genie 2 in 1 uz rad s parom i glačanjem. Brzo vrijeme zagrijavanja u svega 60 sekundi i tehnologija glačanja s jednom temperaturom rada ovo glačalo čini brzim i učinkovitim za korištenje – a kad ste gotovi, postavite glačalo na postolje i ostavite ga da se ohladi. Kako ubija do 99,9 % bakterija za 60 sekundi*, uživajte u higijenski čistim tkaninama i riješite tvrdoglave nabore uz izlaz pare od 20 g i tipku za kontinuirani ispust pare.


Sve karakteristike
2 u 1 dizajn: rad s parom / glačanje
Steam Genie 2 in 1 je napravljen kako bi pametno objedinio i rad s parom i glačanje. Pružajući vam najbolje od obje značajke, možete uživati u slobodi rada s parom i mogućnosti glačanja onih jačih nabora kada je to potrebno. - Značajka rada s parom: brzo se uhvatite u koštac s naborima na vašoj odjeći ili osvježite tkanine u vašem kućanstvu bez korištenja daske za glačanje- Značajka glačanja: polegnite komad odjeće na ravnu površinu i brzo izglačajte jače nabore


Tehnologija glačanja s jednom temperaturom rada
Glačanje je upravo postalo lakše! Steam Genie 2 in 1 primjenjuje tehnologiju glačanja s jednom temperaturom rada koja je sigurna za korištenje na svim tkaninama koje se smiju glačati. Napravljena kako bi vam uštedjela vrijeme koje biste inače potrošili na brigu oko podešavanja odgovarajuće temperature rada, Steam Genie 2 in 1 ručna parna postaja je spremna za sve.


Ubija do 99,9 % bakterija u 60 sekundi*
Uklonite bakterije kako biste dobili svježije, higijenski čišće tkanine tijekom rada na paru i glačanja, uz Steam Genie 2 in 1.Uklonite bakterije kako biste dobili svježije, higijenski čišće tkanine tijekom rada na paru i glačanja, uz Steam Genie 2 in 1. Napravljena kako bi ubila do 99,9 % bakterija u 60 sekundi*, sada možete uživati u čišćim tkaninama u vašem domu. 2 u 1 dizajn: značajka rada s parom / značajka glačanja Tehnologija glačanja s jednom temperaturom rada Ubija do 99,9 % bakterija u 60 sekundi* Brzo zagrijavanje za 60 sekundi Torbica otporna na toplinu 1700 W Keramičko podnožje Kapacitet spremnika za vodu 150 ml Ispust pare od 20 g i tipka za pokretanje kontinuiranog ispusta pare Preko 7 minuta rada s funkcijom pare Strujni kabel dužine 3 m i spremnik za kabel Lampica indikator uključenog uređaja i temperature Dodaci: za osjetljive tkanine, presvlake, četka i putna torbica za pospremanje Automatsko isključivanje * 2 vrste bakterija na 3 površine. Ispitano u laboratoriju. Uklonite bakterije kako biste dobili svježije, higijenski čišće tkanine tijekom rada na paru i glačanja, uz Steam Genie 2 in 1. Napravljena kako bi ubila do 99,9 % bakterija u 60 sekundi*, sada možete uživati u čišćim tkaninama u vašem domu. 2 u 1 dizajn: značajka rada s parom / značajka glačanja Tehnologija glačanja s jednom temperaturom rada Ubija do 99,9 % bakterija u 60 sekundi* Brzo zagrijavanje za 60 sekundi Torbica otporna na toplinu 1700 W Keramičko podnožje Kapacitet spremnika za vodu 150 ml Ispust pare od 20 g i tipka za pokretanje kontinuiranog ispusta pare Preko 7 minuta rada s funkcijom pare Strujni kabel dužine 3 m i spremnik za kabel Lampica indikator uključenog uređaja i temperature Dodaci: za osjetljive tkanine, presvlake, četka i putna torbica za pospremanje Automatsko isključivanje * 2 vrste bakterija na 3 površine. Ispitano u laboratoriju. Uklonite bakterije kako biste dobili svježije, higijenski čišće tkanine tijekom rada na paru i glačanja, uz Steam Genie 2 in 1. Napravljena kako bi ubila do 99,9 % bakterija u 60 sekundi*, sada možete uživati u čišćim tkaninama u vašem domu. 2 u 1 dizajn: značajka rada s parom / značajka glačanja Tehnologija glačanja s jednom temperaturom rada Ubija do 99,9 % bakterija u 60 sekundi* Brzo zagrijavanje za 60 sekundi Torbica otporna na toplinu 1700 W Keramičko podnožje Kapacitet spremnika za vodu 150 ml Ispust pare od 20 g i tipka za pokretanje kontinuiranog ispusta pare Preko 7 minuta rada s funkcijom pare Strujni kabel dužine 3 m i spremnik za kabel Lampica indikator uključenog uređaja i temperature Dodaci: za osjetljive tkanine, presvlake, četka i putna torbica za pospremanje Automatsko isključivanje * 2 vrste bakterija na 3 površine. Ispitano u laboratoriju.


Tehničke specifikacije
2 u 1 dizajn: značajka rada s parom / značajka glačanja
Tehnologija glačanja s jednom temperaturom rada
Ubija do 99,9 % bakterija u 60 sekundi*
Brzo zagrijavanje za 60 sekundi
Torbica otporna na toplinu
1700 W
Keramičko podnožje
Kapacitet spremnika za vodu 150 ml
Ispust pare od 20 g i tipka za pokretanje kontinuiranog ispusta pare
Preko 7 minuta rada s funkcijom pare
Strujni kabel dužine 3 m i spremnik za kabel
Lampica indikator uključenog uređaja i temperature
Dodaci: za osjetljive tkanine, presvlake, četka i putna torbica za pospremanje
Automatsko isključivanje


* 2 vrste bakterija na 3 površine. Ispitano u laboratoriju.

Specifikacije
Proizvođač Russell Hobbs
Kratki opis 1700W, 150ml, do 20 g/min, preko 7min rada s funkcijom pare, keramičko podnožje
Maksimalni broj rata 36
Snaga (W) 1700
Jamstvo 2 Godine

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: