OUT Dodatni silikonski remen 20mm S/M za Samsung Galaxy Watch4 rozi ET-SXR86SPEGEU - IZLOŽBENI ARTIKL

Šifra
OUT3005055107
Kataloški broj
OUT_ET-SXR86SPEGEU
13,14 EUR99,00 kn
Plaćanje do 36 rata
13,14 EUR99,00 kn

*NAPOMENA:
Izložbeni artikl. Ambalaža je oštećena.


Dopustite svojem zapešću da diše
Extreme sportski remen daje Vam čvrst hvat i raznoliku upotrebljivost za Vaš aktivan životni stil. Izrađen je kako bi izdržao aktivnosti u kojima uživate, a perforacije duž cijelog remena pružaju dodatnu prozračnost. Remen dolazi u četiri elegantne kombinacije boja.
Dva uređaja Galaxy Watch4 položena su ravno, svaki pričvršćen Extreme Sport Band -om. Nekoliko drugih bendova ekstremnog sporta prikazano je pored uređaja za satove. Trake su u različitim bojama, uključujući bijelu, crnu, tamnoplavu i ružičastu.* Galaxy Watch4 pametni sat prodaje se zasebno. Dostupnost boja i modela uređaja može se razlikovati ovisno o zemlji ili regiji. Kompatibilan je s modelima Galaxy Watch4 serije koji odgovaraju širini remena od 20 mm. Za optimalno očitavanje, Vaš Galaxy Watch4 mora biti čvrsto pritegnut za Vaše zapešće. Kada ne provodite očitanja, možete olabaviti remen kako bi između zapešća i sata ostalo malo mjesta. Kako bi zategnutost bila uravnotežena, pojas svojeg sata nemojte pritezati previše čvrsto niti previše labavo: pobrinite se da remen bude udobno zategnut oko Vašeg zapešća. Ako osjetite crvenilo, svrbež ili neki drugi vid iritacije, skinite svoj Galaxy Watch4 i posavjetujte se s liječnikom prije daljnje uporabe. Takva reakcija može se pojaviti zbog alergija, duljih razdoblja nošenja, navika korištenja poput previše zategnutog nošenja ili izloženosti znoju ili drugim nadražujućim sredstvima. Svoj Galaxy Watch4 i njegov(e) remen(e) održavajte čistima brisanjem mekom i suhom krpom.


Odolijeva vremenskim uvjetima
Extreme sportski remen za Galaxy Watch4 izrađen je od otpornih fluorelastomernih materijala koji Vaš Watch4 drže čvrsto na Vašem zapešću, čak i u situacijama kada ga suočite s promjenjivim temperaturama i vremenskim uvjetima. Neka Vaš Watch4 zadrži formu i snažne performanse, u srazu s vremenskim uvjetima.
Žena se sportsko penje na zid za penjanje dok nosi uređaj Galaxy Watch4 pričvršćen s tamnoplavom bojom Extreme Sport Band.* Galaxy Watch4 pametni sat prodaje se zasebno. Dostupnost boja i modela uređaja može se razlikovati ovisno o zemlji ili regiji. Kompatibilan je s modelima Galaxy Watch4 serije koji odgovaraju širini remena od 20 mm.


Tehnički podaci
Boja: ružičasta
Kompatibilni modeli: Galaxy Watch4
Fizičke specifikacije
Dimenzije (Š x V x D): 117x20x19 mm
Težina: 19.38 g
Tip: Extreme Sport Band


 


 

Specifikacije
Proizvođač Samsung
Kratki opis Dodatni silikonski remen za Samsung Galaxy Watch Active 4 40mm rozi

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: