OUT Book Cover za Samsung Galaxy Tab S8 Ultra crni EF-BX900PBEGEU-KORIŠTENI ARTIKL

Šifra
OUT3008059360
Kataloški broj
OUT_EF-BX900PBEGEU
79,50 €598,99 kn
79,50 €598,99 kn

*NAPOMENA:Korišteni artikl.


Nosite s povjerenjem i stilom
Zamotajte tablet u elegantnu futrolu koja je elegantna koliko i prikladna. Galaxy Tab S8 Ultra Book Cover se sklapa i magnetski prianja, tako da se lako možete spremiti dok izlazite iz vrata. Također možete osigurati da S Pen ostane pri ruci i napunjen, tako da ga stavite u držač na stražnjoj strani. Tab S8 Ultra nalazi se u omotu knjige.  Pogled sprijeda ima S Pen potpuno u svom držaču.  Ispod njega je pogled straga sa S Pen olovkom djelomično u držaču.
Pronađite svoj najbolji kut
Postavite zaslon na jedan od dva kuta naslovnice za lakše gledanje. Bez obzira odmarate li se na kauču ili sjedite u kafiću, jednostavno namjestite zaslon da gledate sve svoje omiljene sadržaje uz dodatnu udobnost. Pogled iz stojećeg položaja Galaxy Tab S8 Ultra Book Cover, postoje dvije ikone kuta, 50 i 65 stupnjeva, za opcije pogleda na postolje.
Zbogom, mikrobi
Opremljen antimikrobnim premazom na vanjskoj površini, korice za knjige blokiraju rast mikroba kako bi se zaštitilo od 99,9% bakterija. Tako se možete manje brinuti o klicama dok radite i igrate se.Osoba koja drži Galaxy Tab S8 Ultra omot za knjigu jednom rukom.  možete vidjeti antimikrobni premaz i logotipe VALIDIRANO.  VALIDIRANI logo navodi †VANJSKA POVRŠINA KORICA KNJIGE (EF-BX900) OTPORNA MIKROBIJSKOJ DEGRADACIJI KAKO JE TESTIRANA PO JIS Z 2801 I ISPUNJAVA ZAHTJEVE UL2282.  UL.COM/ECV
* Za obavljanje svoje antimikrobne funkcije, ovaj proizvod tretiran je biocidnom tvari cink pirition.** Antimikrobna svojstva ne štite u potpunosti korisnike bakterija i ne pružaju zaštitu od virusa uključujući COVID-19. *** Antimikrobni učinak može varirati ovisno o uvjetima uporabe. **** Antimikrobni premaz samo na vanjskoj strani poklopca tablete.


Tehnički podaci:
Kompatibilnost:
Galaxy Tab S8 Ultra
Sadržaj pakiranja:
Korice knjige
Dimenzije (ŠxVxD):
326,8 x 219,6 x 11,7 mm
Težina:
311 g

Specifikacije
Proizvođač Samsung
Kratki opis Book Cover za Samsung Galaxy Tab S8 Ultra crni

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: