OUT_Soundbar Samsung HW-A450 - IZLOŽBENI ARTIKL

Šifra
OUT_2610010153
Kataloški broj
OUT_HW-A450/EN
106,05 €799,03 kn
106,05 €799,03 knNAPOMENA: IZLOŽBENI ARTIKL, MOGUĆE MIKRO OGREBOTINE


Svoj doživljaj zvuka podignite na novu razinu uz snažan bas.

Svoj doživljaj zvuka podignite na novu razinu uz snažan bas.* Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. Specifikacije izgleda, dizajna i grafičkoga korisničkog sučelja (GUI) koje ne utječu na radna svojstva proizvoda podložne su promjenama bez prethodne obavijesti. * TV se prodaje zasebno.Otkrijte dublji, bogatiji zvuk kakav još niste doživjeliNiskotonac dolazi u pakiranju


Unaprijedite svoj doživljaj slušanja zahvaljujući niskotoncu koji dobivate uz Vaš soundbar zvučnik. Dodatno pojačava basove za nevjerojatan zvuk koji doseže dublje i uglađenije tonove – donoseći Vam filmsku kvalitetu zvuka uz Vaš soundbar zvučnik.


Otkrijte dublji, bogatiji zvuk kakav još niste doživjeli


Jači basovi, bolji doživljajBass Boost


Kada poželite pojačati basove za maksimalno prožimajući doživljaj zvuka, na soundbar zvučniku aktivirajte Bass Boost način za pojačavanje basova. Niskotonac koji dobivate uz soundbar zvučnik donosi Vam još snažnije, dublje basove, okružujući Vas još širim rasponom zvuka.
Optimiziran zvuk za raznolik sadržaj


Adaptive Sound Lite

Soundbar zvučnik automatski analizira izvore zvuka kako bi optimizirao zvuk u skladu s Vašim specifičnim sadržajem. Bez obzira na to je li riječ o glasnoj sportskoj utakmici ili drami s tihim dijalozima, možete računati na to da će Vam ovaj vrhunski soundbar zvučnik pružiti jasne zvukove za optimalno iskustvo gledanja TV-a.


Zvuk optimiziran za videoigre


Game Mode način rada

Uključite svoju konzolu i odmah uživajte u nevjerojatnim zvučnim efektima kakve i očekujete. Automatske postavke optimiziraju zvuk ovisno o igri koju igrate, dok tehnologija poništavanja preslušavanja uklanja ometajuće zvukove tako da možete čuti jasan zvuk iz pravoga smjera kako biste lakše ostvarili prednost u igri.


* Samo za kompatibilne televizore i konzole za igranje (putem Xbox one, PS4, Nintendo Switch.)* Konzola za igranje prodaje se zasebno.

 Zvuk optimiziran za videoigre

Cijeli svijet zvuka uz samo jedan daljinski upravljač


One daljinski upravljač

Ne treba Vam više daljinskih upravljača. Ključnim funkcijama soundbar zvučnika, poput uključivanja i isključivanja, glasnoće, pa čak i zvučnih efekata, s pomoću daljinskog upravljača upravljajte izravno sa svojega Samsung televizora.


* Funkcije i dizajn daljinskog upravljača mogu se razlikovati ovisno o modelu televizora i regiji. * Kompatibilan s odabranim modelima Samsung televizora. Molimo, provjerite specifikacije Samsung televizora.

 Cijeli svijet zvuka uz samo jedan daljinski upravljač
Više zvuka bez žicaKompatibilan s bežičnim surround zvukom


Wireless Surround Kit (Komplet za bežični surround zvuk)* omogućuje Vam da mogućnosti svojega soundbar zvučnika jednostavno i bez neurednih žica proširite na sustav surround zvučnika**. U kombinaciji sa svojim soundbar zvučnikom možete stvoriti sustav višekanalnog zvuka za istinski surround doživljaj.


Više zvuka bez žica* Samsung Wireless Rear Speaker Kit prodaje se zasebno. ** Kako bi radio, bežični modul zahtijeva kabel napajanja i kabele zvučnika za povezivanje sa stražnjim zvučnicima.
Specifikacije
Proizvođač Samsung
Kratki opis 300W, Wireless Sub-woofer, USB Music Playback, Bluetooth, Black

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: