OUT Klima uređaj 3,5kW Midea Breezeless, MOB01-12HFN8-QRD6GW/MSFAAU-12HRFN8-QRD6GW- OŠTEĆENA AMBALAŽA

Šifra
OUT3310010153
Kataloški broj
OUT_MSFAAU-12HRFN8-QRD6GW/MOB01-12HFN
619,68 €4.668,98 kn
619,68 €4.668,98 kn
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

NAPOMENA- OŠTEĆENA AMBALAŽA
*na uređaju oštećena ambalaža, nema drugih oštećenja i manjkavosti


MIDEA MSFAAU-12HRFN8-QRD6GW BREEZELESS + INVERTER KLIMA UREĐAJA
Predstavljamo Midea MSFAAU-12HRFN8-QRD6GW BreezeleSS + inverterski klima uređaj. Dolazi s visokom energetskom učinkovitošću za hlađenje A +++ i grijanje A ++ načina. Nova TWIN FLAP ™ tehnologija za savršen protok zraka.


Unutarnje jedinice BreezeleSS + kompatibilne su s Midea multisplit.


OSOBINE I DODATAK MIDEA MSFAAU-12HRFN8-QRD6GW BREEZELESS + INVERTER KLIMATIZACIJA
iECO ModeiECO Mode - klima uređaj je opremljen iECO tehnologijom za uštedu energije, koja se savršeno sinergira s visoko učinkovitim inverterskim sustavom. Možete se prepustiti ugodnoj hladnoći uz uštedu energije do 60% tijekom 8 sati.


GearGear - Midea BreezeleSS + nudi vam tri mogućnosti pogonske snage - 50%, 75% i 100%, što vam omogućava da prilagodite razinu potrošnje energije.


Night ModeNight Mode - Noćni način rada omogućuje klima uređaju da automatski poveća (hlađenje) ili smanji (zagrijavanje) temperaturu s 1 ° C na sat prva dva sata, a zatim miruje sljedećih 5 sati, nakon čega će se isključiti , Ova karakteristika omogućava uštedu energije i udobnost tijekom noćnog rada.


Slijedite MeFollow Me - senzor temperature ugrađen u daljinski upravljač osjetit će njegovu okolnu temperaturu. Tako jedinica može točnije prilagoditi temperaturu u sobi kako bi vam pružila udobnost.


Anti-hladni AirAnti-hladni zrak - brzina ventilatora u zatvorenom automatski se regulira od najnižeg do postavljenog stupnja prema temperaturi isparivača kada jedinica tek započne s grijanjem. Ova funkcija može spriječiti puhanje hladnog zraka kako bi se izbjegle neugodnosti za korisnike.


8 ° C grijanje8 ° C grijanje - u režimu grijanja, unaprijed postavljena temperatura klima uređaja može biti niža od 8 ° C, što održava sobnu temperaturu stabilnom na 8 ° C zimi.


3D protok zraka za okruženje3D Protok okolnog zraka - deflektori se automatski kreću u svim smjerovima za uravnoteženi protok zraka koji pokriva svaki kut prostorije.


Tihi način Mirni način rada - u Tihom načinu rada smanjuje se i protok zraka i brzina ventilatora da bi se umanjila buka, što vam nudi zdravo spavanje.


Temperatura kompenzacijaTomperacija temperature - Ova funkcija pomaže u prevladavanju razlika u temperaturi koje se mogu naći između visine unutarnjeg ventilatora i kontroliranog prostora. Pomaganje u pružanju preciznije kontrole temperature.


Detect curenja rashladnog sredstvaRazkrivanje curenja rashladnog sredstva - unutarnja jedinica pokazat će kod pogreške "EC" i automatski se zaustaviti kad se utvrdi istjecanje rashladnog sredstva. Ova funkcija može bolje zaštititi oštećenje kompresora od visokih temperatura uslijed istjecanja rashladnog sredstva.


Nisko ambijentalno grijanje nisko ambijentalno grijanje - koristi se za rad klima uređaja u režimu grijanja na niskim temperaturama okoline


Nisko ambijentalno hlađenje nisko ambijentalno hlađenje - koristi se za rad klima uređaja u načinu hlađenja na niskoj temperaturi okoline.


Samodijagnosticiranje i Automatska zaštitaSamfodijagnostika i Automatska zaštita - peraji za hlađenje automatski se čiste i suše kako bi osigurali da stalno dišete na svježem zraku i produžite život klima uređaju.


Filter visoke gustoće Filter za visoku gustoću - Filter visoke gustoće filtrira prašinu i štetne čestice iz zraka u zatvorenom prostoru.


Automatsko samočišćenjeAutomatsko samočišćenje - peraje za hlađenje automatski se čiste i suše kako bi se osiguralo da stalno dišete na svježem zraku i produžite život klima uređaju.


Ožičena kontrola Žičani regulator - ožičeni regulator može se pričvrstiti na zid radi trajno montiranog upravljačkog rješenja.


Funkcija automatskog ponovnog pokretanja Funkcija automatskog ponovnog pokretanja - ako se klima uređaj neočekivano prekine zbog isključenja struje, automatski će se ponovno pokrenuti s prethodnim načinom podešavanja kad se napajanje nastavi.


Memorija za pozicioniranje glasnoće Memorija za pozicioniranje glasnoće - kada sljedeći put pokrenete jedinicu, kut vodoravne letve će se automatski pomaknuti u isti položaj kao i prošli put.


Dvosmjerno odvodnjavanje 2-kanalno odvodnjavanje - s lijeve i desne strane unutarnje jedinice mogući su priključak na odvodno crijevo, lako se postavljaju.


Ugrađena odvodna pumpaUgrađena pumpa za odvod - ugrađena pumpa za odvod može podići kondenzacijsku vodu do 750 mm.


Wi-Fi modulWi-Fi modul - kontrolirajte klima uređaj lako putem APP-a na vašem pametnom telefonu. S jednostavnim prelaskom moći ćete uključiti / isključiti klima uređaj te odabrati odgovarajući način i temperaturu.
Midea MSFAAU-12HRFN8-QRD6GW BreezeleSS + inverterski klima uređaj
Vrsta: zidni klima uređaj;
Tehnologija: inverterski klima uređaj;
Serija: Midea BreezeleSS +;
Energetski razred: A +++ / A ++;
Hlađenje SEER: 8,50;
Grijanje SCOP: 4,60;
Kapacitet: 12 000 Btu;

Specifikacije
Proizvođač Midea
Kratki opis 3.51 kW A+++ hlađenje, 3.81 kW A++ grijanje, R32, 54 dB(A) unutarnja 65 dB(A) vanjska buka

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: