Philips HueWCA 9W A60 E27 2set sw EUR

Šifra
2909010074
Kataloški broj
929002216806
1.125,00 kn
uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja do čak 36 rata bez kamata! Već od 31,25 kn mjesečno!
Dostupnost ovog artikla
  • Trenutno nedostupno

Tehničke specifikacije
Lako i jednostavno upravljanje
Upravljajte na svoj način: Povežite Philips Hue svjetla s mostom i krenite u istraživanje beskonačnih mogućnosti. Svjetlom možete upravljati s pametnog telefona ili tableta putem aplikacije Philips Hue; osim toga, sustavu možete dodavati prekidače za aktivaciju rasvjete. Postavite mjerače vremena, obavijesti, alarme i još mnogo toga za potpun Philips Hue doživljaj. Philips Hue radi čak i uz Amazon Alexa, Apple Homekit i Google Home kako bi vam omogućio glasovno upravljanje svjetlima.


Upravljajte putem priloženog bežičnog prekidača za prigušivanje: Philips hue Philips hue svjetiljkama možete upravljati bez pametnog telefona ili tableta. Priloženim bežičnim prekidačem možete uključivati/isključivati svjetla, birati između 4 zadane postavke osvjetljenja i podešavati razinu prigušenja. Aplikacija Philips hue omogućava konfiguriranje prekidača i dodavanje omiljenih Philips hue svjetlosnih scena. Postavljanje je brzo, lako i jednostavno. Prekidač postavite gdje god želite; stražnju ploču učvrstite vijcima ili ljepljivom vrpcom.


Prigušivanje bez potrebe za zadiranjem u električne instalacije: Uglađeno prigušivanje i jednostavno uključivanje/isključivanje bez provlačenja novih kabela.


Pametna kontrola, kod kuće i izvan nje: Philips Hue aplikacije za iOS i Android omogućuju vam daljinsko upravljanje svjetlima s bilo kojeg mjesta. Provjerite jeste li zaboravili isključiti svjetla prije odlaska iz kuće te ih uključite ako radite do kasno.


Postavite automatske rasporede paljenja svjetala, svjetlosne podsjetnike, alarme i slično: Pomoću funkcije podešavanja rasporeda paljenja i gašenja putem aplikacije Philips hue, možete postići da se doima kao da ste kod kuće i onda kada niste. Odaberite uključivanje rasvjete u unaprijed određeno vrijeme, tako da bude uključena kada dođete kući. Možete čak odabrati uključivanje rasvjete u raznim sobama u različito vrijeme. Naravno, možete odabrati i postupno isključivanje rasvjete po noći, tako da ne morate brinuti jeste li neko svjetlo ostavili uključenim.


Rasvjeta za sve vaše trenutke
Koncentrirajte se: Ostanite usredotočeni zahvaljujući fino ugođenom jarkom bijelom svjetlu. Pomoći će vam da zadatke obavite brzo i učinkovito bez ometanja, bilo da učite za ispit, radite od kuće ili birate savršenu odjeću u kojoj želite zasjati.


Dočarajte ugođaj uz toplo bijelo i hladno dnevno svjetlo: Postavite odgovarajući ugođaj za svaki trenutak i ukrasite dom svjetlom, od toplog do hladnog bijelog. Uživajte u različitim stilovima tijekom cijele godine, bilo da se radi o jasnom bijelom svjetlu koje vas podsjeća na proljetni povjetarac, toplom bijelom svjetlu ljetnog sunca ili hladnom dnevnom svjetlu zime.
Prikupljanje energije Preskočite jutarnju kavu i pripremite se za dan uz hladno, jarko dnevno bijelo svjetlo koje vam pomaže da tijelo i um napunite energijom. Savršeno za trenutke kada trebate poticaj ili kada vam padne razina energije


Opustite se, čitajte, usredotočite se i napunite energijom – uz planove rasvjete: Svjetlost utječe na naše raspoloženje i ponašanje. Philips Hue vam može pomoći da pretvorite svakodnevnu rutinu u trenutke u kojima možete uživati. Preskočite jutarnju kavu i pripremite se za dan uz hladno, jarko dnevno svjetlo koje vam pomaže da tijelo i um napunite energijom. Ostanite usredotočeni uz precizno prilagođeno jarko bijelo svjetlo. Možete se i opustiti uz meki sjaj bijelog svjetla za savršen završetak dana.


Čitanje: Satima se izgubite u omiljenoj knjizi sa žaruljama Philips Hue. Pruža vam odgovarajuće bijelo svjetlo za savršeno čitanje


Opušteno: Podignite noge i opustite se uz meki sjaj bijele svjetlosti za savršen kraj dana. Opuštajuće bijelo svjetlo pomoći će vam da se opustite navečer i bolje spavate noću


Probudite se i zaspite na prirodan način: Philips Hue pomoći će vam da se izvučete iz kreveta onako kako volite te započnete dan osjećajući se osvježeno. Intenzitet svjetla postepeno se pojačava, oponašajući efekt izlaska sunca, i pomaže vam da se probudite na prirodan način, umjesto buđenja glasnom budilicom. Započnite dan na pravi način. Uvečer, opuštajuće toplo bijelo svjetlo pomaže vam da se opustite i pripremite tijelo za dobar san.


Zaštita okoliša
Radna vlažnost 5 % < vlažnost < 95 % (bez kondenzacije)
Radna temperatura 0 – 40 °C


Jamstvo
2 godine


Most
Frekvencijski pojas 2400~2483,5 MHz
Visina 1
Visina 26
Duljina x širina 3,5 x 3,5
Duljina x širina 88 x 88
Maks. broj dodataka 12
Maks. broj žarulja 50
Opcije montiranja Zid
Adapter za napajanje 100 – 240 V AC / 50 – 60 Hz


Žarulja
Temperatura boje 2200 – 6500 K
Promjer 62
Oznaka energetske učinkovitosti A+
Navoj E27
Oblik A60
Visina 110
Ulazni napon 220 – 240 V
Vijek trajanja 25000
Izlazno svjetlo > 80 CRI pri 4000 K
Izlazno svjetlo Mogućnost prigušivanja s pametnog uređaja
Izlazno svjetlo Od toplog bijelog (2200K) do hladnog dnevnog svjetla (6500K)
Izlazna snaga u lumenima 806 lm
Maks. potrošnja tijekom rada 9,5
Maks. potrošnja u stanju pripravnosti 0,1
Broj ciklusa uključivanja/isključivanja 50000
Faktor snage >0,5
Nazivni vijek trajanja 25000
Mogućnost nadogradnje softvera
Pokretanje Trenutna jačina svjetla od 100 %
Snaga 9,5
Ekvivalentna snaga 60


Prekidač
Baterije u kompletu 1 x CR2450
Tipke koje se mogu konfigurirati 1
Frekvencijski pojas 2400 – 2483,5 MHz
Maks. broj prekidača po mostu 12, ako nema dodatnih prekidača
Minimalno trajanje baterije 3
Minimalan domet u zatvorenom 13
Minimalan domet u zatvorenom 500
Opcije montiranja samostojeći
Domet 15–30 m
Nadogradivi softver Da
Dubina prekidača 11
Visina prekidača 117
Širina prekidača 35
Dubina zidne ploče 114
Visina zidne ploče 14
Širina zidne ploče 70
Masa sa zidnom pločom 67
ZigBee Light Link protokol IEEE 802.15.4

Specifikacije
Proizvođač Philips

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: