Ploča ugradbena Bosch PVS611FB5E

Šifra
3305020107
Kataloški broj
PVS611FB5E
10% za plaćanje do 12 rata uz promo kod BIJELA10 u akciji do 31.12.2020.g.! Ne zbraja se sa ostalim promo popustima!
4.699,00 kn
uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja do čak 36 rata bez kamata! Već od 130,53 kn mjesečno!
4.229,10 kn * prikaz snižene cijene s uračunatim popustom putem unosa Promo koda u košarici
109,40 kn/mj+pdv Pošaljite upit * prikaz okvirne rate najma putem GRENKE leasinga na 36 mj.
Dostupnost ovog artikla
  • Trenutno nedostupno

Ugradbena ploča BOSCH PVS611FB5E
Ugradbena ploča BOSCH PVS611FB5E je indukcijska ploča za kuhanje: tako da ćete kuhati brzo, sigurno i čisto uz malo utrošene energije. DirectSelect funkcija je izravan, jednostavan odabir željene zone kuhanja, snage i dodatnih funkcija. CombiZone pruža više fleksibilnosti s kombiniranjem dvaju zona, za posude za prženje i slično. Brojač s funkcijom isključeno: Isključuje određenu zonu kuhanja nakon postavljenog vremena. Indukcija jamči brzo, precizno kuhanje, jednostavno čišćenje i niska potrošnja energije. PowerBoost funkcija pruža do 50% više snage za brže zagrijavanje. 4 polja za kuhanje.


Specifikacije
Tip Indukcijska
Broj mjesta za kuhanje 4
Boja Crna
Upravljanje Dodirne kontrole
Maksimalna priključna snaga 6900 W
Dimenzije (ŠxVxD) 59,2 x 52,2x5,1 cm
Ugradbene dimenzije (ŠxVxD) 56 x 51 x 4,9-5cm


Brže kuhanje, smanjena potrošnja energije. To je indukcija.
Indukcijske ploče za kuhanje proizvode toplinu samo tamo gdje je potrebna – na dnu posude. Pruža vam više sigurnosti i komfora. Uz nižu temperaturu i velike i male ruke sigurne su od opeklina. No to nije sve; na indukcijskoj ploči za kuhanje dvije litre vode provru dvaput brže nego na staklokeramičkoj ploči, pri čemu se također štedi mnogo energije.


 Razumljivo i još jednostavnije za upotrebu.
Zahvaljujući intuitivnoj upravljačkoj ploči, možete odabrati zone za kuhanje i točno namjestiti razinu željene snage – izravno i brzo. Funkcija DirectSelect ima i praktičan zaslon za prikaz potrošnje energije te funkcije QuickStart i ReStart.Prebacite svoje kuhanje na posve novu razinu.
Dodatna snaga: poboljšana funkcija PowerBoost u našim indukcijskim pločama za kuhanje daje još više snage za ubrzanje postupka kuhanja. Primjerice, 2 litre vode sada će provrijeti gotovo tri puta brže nego na standardnoj staklokeramičkoj ploči za kuhanje.Kuhanje poput profesionalnog kuhara.
MoveMode kuhanje čini potpuno intuitivnim i udobnim. Nekada ste juhu kuhali na razini 9, pustili da vrije na razini 5, potom na razini 1 i cijelo ste vrijeme temperaturu prilagođavali sami upotrebom običnih ploča za kuhanje. Sada FlexZone i CombiZone s MoveMove taj posao rade umjesto vas. Aktivacija MoveMode dijeli Zone na tri različita područja s unaprijed postavljenim razinama 1, 5 i 9.


Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite na sliku iznad.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: