Pročišćivač zraka 4-u-1 Klarstein, Piemont

Šifra
3311020023
Kataloški broj
Piemont
***Dostupno za isporuku odmah!***
1.199,00 kn
uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja do čak 36 rata bez kamata! Već od 33,31 kn mjesečno!
Dostupnost ovog artikla
  • Trenutno nedostupno

Opis proizvoda
Učinkoviti pročišćivač zraka sa četverostrukim filtracijskim sustavom koji se sastoji od predfiltera, filtera sa aktivnim ugljenom, HEPA filtera i UV-C svjetiljke s TiO2 filterom.


HEPA filter uklanja 99,97% neugodnih mirisa i alergena iz zraka, dok kombinacija filtera sa aktivnim ugljenom i UV-C svjetiljke uklanja neugodne mirise. 5 stupnjeva rada sa max. protokom 210 m³/h pri snazi 50W, a max. 60 dB buke pri najvišom stupnju rada.


Sitna prašina i dim cigareta u zraku je sa ovim pročišćivačem moguće ukloniti bez problema. Jednako četiri razna filtera omogućuju ljudima koji pate od alergija, slobodno udahnuti i smiriti osjetljivi nos. Zrak kao u podnožju planina.


Osnovom Klarstein Piemont pročiščivača zraka su njegova četiri filtera: predfilter, koji zahvaća grube čestice prašine, filter sa aktivnim ugljenom koji na sebe veže neugodne mirise i male čestice, HEPA filter koji filtrira 99,97% prašine i alergena kao i sitnu prašinu iz zraka a UV-C svjetiljka koja će nparaviti kratak proces sa bakterijama i nekim virusima. Strogo govoreći ova svjetiljka nije nikakav filter, ali unatoč tome radi kao filter tako što zračenjim na metalnu ploču sa slojem titana oksidnog (TiO2) razgrađuje molekule prašine, te time "filtrira" zrak (UV-sterilizacija). Kada bude potrebno iz predfiltera, filtera sa aktivnim ugljenom i HEPA filtera ukloniti combi filter, biti ćete upozoreni signalizacijom i pokazivateljem na kontrolnoj ploči.


Klarstein Piemont 4-u-1 pročišćivač zraka ima pet razina rada. Na najnižoj razini zračni filter radi pri 30dB, tako da se u pozadini jedva čuje. Čak 210 m³/h protočne snage na najvišj razini filtriranja zraka u prostoriji veličine 18 m² više od četiri puta za sat. Putem timera podesivog na intervale po sat vremena (0 - 8 sati) moguće je podesiti vrijeme trajanja čišćenja zraka, tako npr. dim cigareta će biti uklonjen i nakon što legnete spavati bez brige o tome kako ćete morati isključiti uređaj. Sve postavke ćete podesiti na zaslonu koji se nalazi na vrhu uređaja i koji je jednostavan za uporabu.


Klarstein Piemont 4-u-1 pročišćivač zraka obavlja svoj posao decentno u pozadini, ali ako je potrebno može prebaciti u višu razinu kako bi npr. brzo uklonio neugodne mirise. Sa zračnim filterom Piemont kući ćete donijeti svježi zrak iz pokrajine svjeverne Italije, koja mu je i dala ime - zamotan u lijepi dizajn.


Značajke i dimenzije
timer podesiv u intervalima od sat vremena: 0 do 8 sati
5 stupnjeva ventilacije
Ugrađena, uključujuća UV svjetiljka
jednostavno rukovanje zahvaljujući jasnim simbolima
akustičan i optički prikaz, kada je potrebno promijeniti filter
praktična udubina kao ručka za brzo premještanje
kontrolna ploča na vrhu uređaja
napajanje: 220 - 240 V ~ 50/60 Hz
dimenzije: oko 16,5 x 70 x 23,5 cm (ŠxVxD)
težina: oko 4,9 kg

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite na sliku iznad.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: