Pročišćivač zraka Klarstein, Valbella

Šifra
3311020022
Kataloški broj
Valbella
***Dostupno za isporuku odmah!***
Posebna pogodnost za HT korisnike sa instaliranom Moj telekom aplikacijom u periodu od 4.5. do 17.5.2021.g. Provjerite svoj popust u samoj aplikaciji, klikom na banner "dodatne pogodnosti kod naših partner" na naslovnici same aplikacije. Popusti vrijede za sve oblike plaćanja, vrijede i na akcijske cijene, ali se ne zbrajaju sa drugim promo popustima!
959,00 kn
uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja do čak 36 rata bez kamata! Već od 26,64 kn mjesečno!
Dostupnost ovog artikla
  • Trenutno nedostupno

sticker-sticker-action

Pročišćivač zraka Klarstein, Valbella - Uređaj za pročišćivanje zraka s kombiniranim filtrom za zdraviju klimu u interijeru - idealno za spavaću sobu ili ured.
Kombinirani filter: predfilter, filter s aktivnim ugljenom i HEPA filter, za djelotvorno uklanjanje alergena, bakterija, gljivica, klica i neugodnih mirisa iz zraka.
Jednostavno upravljanje putem prekidača s tri razine intenziteta čišćenja. Moderni dizajn.Svježi i čisti zrak je važan za zdravlje svake osobe. Pročišćivač zraka Klarstein Valbella donosi čist zrak bez bakterija, mikroba, alergena, gljivica i neugodnih mirisa, kako biste mogli duboko udahnuti.

Uređaj sadrži kombinirani filter koji se sastoji od pred-filtera, filtera s aktivnim ugljenom i HEPA filtera. Zahvaljujući ovom filteru te ugrađenoj UV-C lampi, brzo i učinkovito čisti zrak. Na vrhu uređaja nalazi se upravljačka ploča putem koje možete odabrati jednu od tri razine čišćenja. Tu je i statusa LED dioda, koja svijetli kada je uređaj upaljen.

Uređaj privlači pozornost i svojim izgledom: čisti i moderni dizajn savršeno se uklapa u različite stilove interijere. Zahvaljujući plastificiranoj obradi, lako se čisti, dok mala težina jamči lagani transport.Pročišćivač zraka Klarstein Valbella, za zdravi, svježi i čisti zrak u interijeru.Značajke i dimenzije
Kombinirani filter: sastoji se od predfiltera, filtera s aktivnim ugljenom i HEPA filtera
UV svjetlo ubija bakterije i klice
Lijepo oblikovana struktura
Napajanje: 220-240 V~ | 50/60 Hz
Dimenzije: cca 17 x 70 x 24 cm (ŠxVxD)
Duljina kabela: cca 150 cm
Težina: cca 4,6 kg


Specifikacije
Proizvođač Klarstein
Kratki opis pročišćivanje zraka s kombiniranim filtrom za zdraviju klimu u interijeru
Jamstvo 3 Godina

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: