Pročišćivač zraka Klarstein, Vita Pure 2G

Šifra
3311021025
Kataloški broj
Vita Pure 2G
1.199,00 kn
uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja do čak 36 rata bez kamata! Već od 33,31 kn mjesečno!

Opis proizvoda
Pobijedite mirise jela, dim cigareta, prašinu u domu i drugo efektivno i bez napora čistačem zraka Vita Pure 2G tvrtke Klarstein. Peterostruki filtracijski sustav pomaže pogotovo alergičarima i svima koji u svojem domu rado udišu svjež zrak: osim predfiltera za velike čestice, uređaj sadržava HEPA filter i filter s aktivnim ugljenom, koji će odstraniti i sitnu prljavštinu, kao i pelud te prašinu iz doma. Osim toga, filter s aktivnim ugljenom odstranjuje ozon, koji iritira dišne puteve, te druge štetne plinove. Tako se filtracijski sustav brine za čistu okolinu u kojoj možete duboko udahnuti.


Klarstein je pri izradi čistača zraka Vita Pure 2G mislio i na čišćenje mikroba, kao i na odstranjivanje nepoželjnih mirisa: pritiskom tipke uključi se kombinacija UV-C lampe i ionizatora. Dok UV svjetlo ubija mikrobe i klice koje nose bolesti, slobodni ioni uništavaju neugodne mirise poput duhanskog dima ili mirisa jela. Tako peterostruki filtracijski sustav uređaja Vita Pure 2G odstranjuje čak 99,97 posto svih nečistoća iz zraka.


Upravlja se na jednostavnom panelu na dodir s tri tipke na prednjoj strani. Na njemu male radne LED diode pokazuju odabrane postavke ili treba li zamijeniti filter. Uređaj Vita Pure 2G usisava zrak u tri stupnja brzine te se može prilagoditi stupnju nečistoće, ali i individualnim potrebama za tišinom. Za bezbrižan rad moguće je aktivirati trostupanjski timer na dva, četiri ili osam sati, nakon čega se čistač zraka automatski isključi.


Čistač zraka Klarstein Vita Pure 2G dojmljiv je zbog svojeg elegantnog, zaobljenog oblika kojim će se svugdje uklopiti štedeći prostor. Praktična ugrađena ručka na stražnjoj strani olakšava premještanje uređaja.


Značajke i dimenzije
Snaga: 55 W
CADR (clean air delivery rate): ≥125 cfm (0,1 μm AHAM standard)
Koncentracija iona: ≥3,0 x 106 iona/cm³
Mehanički filtracijski sustav odstranjuje nečistoće, pelud, prašinu iz doma te veže štetne plinove
UV-C lampa: ubija bakterije i klice koje nose bolesti
Ionizator: sprječava neugodne mirise
Pogodan za alergičare
Razina buke: 30 dB (najniža razina) - 50 dB (najviša razina)
UV zrake: 254 nm
Jednostavna, brza zamjena filtera
Jednostavan upravljački panel na dodir s LED diodama
Uključivanje/isključivanje na prednjoj strani uređaja
Napajanje: AC 220 - 240 V, 50 Hz
32,2 x 40,7 x 15,9 cm (Š x V x D)
Težina: oko 4,0 kg


Sadržaj paketa:
Šaljemo slijedeće:
1 x uređaj
Upute za korištenje

Specifikacije
Kratki opis Za prostore 20 do 40 m2, peterostruki filtracijski sustav,timer, odstranjuje 99,97 posto svih nečistoća iz zraka.

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite na sliku iznad.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: