Posebna ponuda za korisnike Hrvatskog Telekoma

Uz produljenje ili novi ugovor za MAX pakete i Magentu 1 pružamo mogućnost dodatnih popusta za kupnju najtraženijeg televizora, laptopa i bogatog PS4 Pro paketa.

U slučaju da ste upravo ugovorili fiksne usluge, prodajni agenti Hrvatskog Telekoma će vam osigurati posebne webshop promo kodove za kupnju jednog od pet atraktivnih uređaja po vašem izboru uz dodatnu pogodnost; vrijednosni bon Hrvatskog Telekoma, a oboje možete iskoristiti u novoj akciji na webshopu Sancta Domenice. Na stranicama odabranih uređaja prikazane su snižene cijene koje možete ostvariti kroz pogodnosti ove ponude.


Za kupnju željenog uređaja slijedite slijedeće korake:

  • 1. Na ovoj stranici, kliknite na odabrani uređaj iz ove promo ponude, koji će Vas odvesti na stranicu tog proizvoda, te tamo kliknite Dodaj u košaricu.
  • 2. U košarici u polje Kodovi za popust unesite dobiveni Sancta Domenica promo kod za popust i kliknite Primijeni Popust.
  • 3. Kliknite Dovrši kupovinu.
  • 4. Unesite podatke za besplatnu dostavu uređaja.
  • 5. U polje Dodajte komentar Vašoj narudžbi unesite Hrvatski Telekom kod sa vrijednosnog bona ( Sancta Domenica operateri će prilikom obrade Vaše narudžbe umanjiti iznos računa za iznos popusta).
  • 6. Odaberite željeni način plaćanja, unesite podatke i završite kupnju.
  • 7. Nakon obavljene kupnje, Sancta Domenica će Vam elektronskom poštom poslati potvrdu narudžbe, a zatim i račun.

 

Vaš novi uređaj bit će dostavljen na siguran način na adresu koju ste unijeli.

U slučaju da imate bilo kakvih problema prilikom kupnje na webshopu Sancta Domenice, isporukom uređaja ili samim uređajem molimo Vas da nas kontaktirate na 072 33 69 55 ili podrska@sancta-domenica.hr.

U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća vezano za MAX pakete javite nam se na 0800 9000 ili putem chat podrške na www.hrvatskitelekom.hr