Doživi čaroliju uz vrhunske Philips televizore

Kupi novi Philips televizor i doživi iznimno oštru sliku, upečatljivu boju i kontrast, te uglađenu navigaciju s kojom lagano pristupaš online sadržajima i igrama

Doživi čaroliju uz vrhunske Philips televizore

Uronite u ljepotu OLED televizora tvrtke Philips i otkrijte sliku koja je toliko realistična da vam se čini da biste mogli posegnuti za njom i dodirnuti je. Procesor slike P5 tvrtke Philips s umjetnom inteligencijom pruža dublji kontrast, bogatije boje, predivno glatke kretnje i oštrije detalje. Uz to, u dramatičnim scenama možete uživati uz Dolby Vision. 

Philips OLED televizori

 

Kupite Philips televizor iz Performance serije (serija 8) u periodu od 01.11.2021 do 31.12.2021 i osim standardnog dvogodišnjeg jamstva, uz prijavu dobivate još tri godine dodatne sigurnosti.

Philips Performance TV

 

Najveći filmski hitovi. Najnovije igre. Smart televizori mogu se povezati s raznim sadržajima putem interneta i njima možete upravljati glasom.

Jednostavan pristup platformama kao što su Netflix, Disney+ i YouTube tek je početak. Možete zatražiti da Philips Smart TV pronađe filmove i igre, upravlja pametnim kućnim uređajima i još mnogo toga. Uživat ćete u vrhunskoj kvaliteti slike i čaroliji tehnologije Philips Ambilight.

Philips Android TV