Dva fenomenalna zaslona, jedna nevjerojatna ponuda!

Uz kupnju svih QLED 8K modela i odabranih QLED i UHD modela darujemo monitor. Vrijedi od 10.2.2021. do 21.3.2021.

Iskoristite sjajne pogodnosti za kupnju Samsung televizora u okviru ponude koja traje od 10. veljače do 21.ožujka 2021. godine, jer uz kupnju QLED 8K i odabranih QLED i UHD modela darujemo Samsung Smart Monitor M7 ili M5.

Za najzahtjevnije preporučujemo vrhunske QLED 8K modele televizora, uz čiju kupnju od 10. veljače do 21. ožujka darujemo Smart Monitor M7, LS32AM700UUXEN. Osjetit ćete snagu svakog od 33 milijuna piksela po kadru, uz savršeno jasnu sliku i četiri puta veću rezoluciju od 4K. Quantum procesor 8K će se pobrinuti da punu snagu 8K osjetite baš uvijek, bez obzira kakve je kvalitete originalni sadržaj. Koristi Quantum Dot tehnologiju, inovativni poluvodički materijal koji emitira svjetlost veličine nanočestica. Ono što Quantum Dot tehnologiju izdvaja jest održiva sposobnost funkcioniranja bez gubitka na kvaliteti. QLED televizore odlikuje učinkovitost u jako osvijetljenom prostoru, kao i vrhunski prikaz boja na jednom televizoru kao nikada do sada. Ugrađeni svjetlosni senzor detektira razinu osvijetljenosti u okolini i automatski vrši podešavanje TV postavki, čime se dobiva optimalna osvijetljenost i kontrast, bez obzira kako se mijenja svjetlost u vašem okruženju. Samo sjedite, opustite se i pustite da QLED napravi svoje.

Ako se odlučite za QLED modele Q80 ili Q95 od 55“ ili više, darujemo Smart Monitor M5, LS27AM500NUXEN. Ovi televizori pružaju vam mogućnost da vidite svaki detalj iz bilo kojeg kuta. Čak i pod najširim kutom gledanja, zahvaljujući Ultra Viewing Angle funkciji, slika ostaje nepromijenjena. Svako mjesto je najbolje mjesto za gledanje, ne samo sredina dnevne sobe. Slika se aktivno prilagođava okruženju u kojemu se nalazite, automatskim podešavanjem osvijetljenosti. Doživite savršenu sliku, bez obzira na doba dana ili sadržaj onoga što gledate.

Smart monitor M5 dolazi i uz modele Q60T te Q70T od 75'' ili više. I ove modele odlikuje Quantum procesor 4K, koji je  zaslužan za optimiziranje kvalitete slike sve do odličnih uvjeta za gledanje, poboljšavajući svaki vaš sadržaj. Bogate, realistične boje i dublji kontrast oživljavaju svaku nijansu i detalj. Vidjet ćete značaj i najsitnijeg detalja zahvaljujući dinamičkom preslikavanju tonova, kojim HDR10+ iz scene u scenu vrši podešavanje boja i kontrasta.

Također,  Smart monitor M5 darujemo i ako je vaš odabir neki od UHD modela impresivnih dijagonala od 82'' ili čak nevjerojatnih 85''. Oduševit će vas kvaliteta slike za koju je zaslužan samo jedan čip kojim se boje usklađuju, kontrast podešava, a HDR kontrolira. Uz 4 puta više piksela od obične FHD rezolucije, slika je jasna i oštra, baš onakva kakvu vaše oči i zaslužuju. Vidjet ćete scenu kao da ste stvarno u njoj.

Promocija traje od 10.2. do 21.3.2021. ili do isteka zaliha. Kupnjom QLED 8K modela iz 2020. dobivate monitor LS32AM700UUXEN. Uz kupnju QLED modela Q80 i Q95 od 55“ ili više, modela Q60 i Q70 od 75“ ili više te UHD modela od 82“ i 85“, darujemo monitor LS27AM500NUXEN. Kako biste ostvarili pravo na poklon, potrebno je registrirati svoju kupnju na ce.promotion@samsung.com, a detaljan popis uređaja i više informacija možete pronaći ovdje!

Samsung 8K televizori uključeni u promociju
Samsung UHD televizori uključeni u promociju