16.5.2023.

Immortals Of Aveum - Prednaruči odmah

AVEUM JE NA RUBU PROPASTI...


Prizovite svoju moć, zaustavite Everwar, spasite kraljevstva. Immortals of Aveum je magična pucačina iz prvog lica za jednog igrača koja priča priču o Jak-u dok se pridružuje elitnom redu battlemageva kako bi spasio svijet na rubu ponora.

Immortals Of Aveum PS5
PROMO %
sticker-action
Besplatna dostava

Shooter, PEGI 16+, 2023, PS5, EA

79,99 €602,68 kn
Dodatnih 10% uz promo kod
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata


Dobro došao, Magnuse. Vrijeme je da započnete svoj put kako biste se pridružili Besmrtnicima, šampionima zaštitnicima Aveuma.


Iz studija Ascendant, Immortals of Aveum™ nova je pucačina za jednog igrača s borbom temeljenom na magiji, smještena u svijet opustošen ratom. Bogato znanje susreće se s intenzivnom borbom u ovoj FPS igrici vođenoj naracijom, osmišljenoj za igrače koji žele uroniti u odvažnu avanturu.
Igrači će preuzeti kontrolu nad protagonistom, Jakom (glumi ga Darren Barnett), koji neočekivano pokazuje magične sposobnosti i nevoljko je ubačen u beskrajni rat čovječanstva za kontrolu nad magijom. Pod pokroviteljstvom Velikog Magnusa Kirkana (Gina Torres), Jak se pridružuje elitnim bojnim magovima Reda besmrtnika i bori se za okončanje Vječnog rata—svjetskog sukoba između nacija Luciuma i Rasharna, od kojih svaka želi kontrolirati pristup magija koja teče zemljom.


Kao Jak, vi ste ono što je poznato kao Triarch Magnus, bojni mag obdaren sposobnošću rukovanja sve tri boje magije, što vam omogućuje da njima ovladate u svojim jedinstvenim stilovima borbe. Od potresnih eksplozija Red Magica, Greenovih brzih paljbi i Blueove dalekometne preciznosti, borba je brza, tečna i zabavna. Možete međusobno kombinirati različite čarolije u pronalaženju prave strategije za uništavanje neprijatelja. Vjerujte nam, neće vam nedostajati oružje u ovoj inovativnoj čarobnoj pucačini iz prvog lica. Ni vaša osnovna magija nije sve što imate na raspolaganju. Vješti Magnus ima sposobnost dočarati štitove, lebdjeti preko bojnog polja i manipulirati samim okolišem oko sebe, a sve to zadržavajući svoje ofenzivne sposobnosti i kombinirajući ove tehnike do razornog učinka. A kada prijetnja pred vama postane gotovo nepremostiva, svoju magiju možete usmjeriti u ultimativnu čaroliju kojom ćete sravniti svoje neprijatelje sa zemljom.


Aveum je zemlja koja je postojala davno prije Jakove priče. Vizija tima bila je stvoriti svijet u koji možete uroniti, a Ascendant Studios stvorio je svijet koji je veći od života, s povijesnim pričama koje ispunjavaju njegove dvorane. Magija zrači cijelim svijetom, od užurbanih naselja sve do njegovih najdubljih dubina kako se priča odvija, donoseći sa sobom nove likove koji usput imaju svoje priče za ispričati.
Putovanje će biti opasno i prepuno opasnosti, ali život Besmrtnika nije onaj kovan u vremenima mira. Razvijte svoje vještine, otključajte nove čarolije i borite se kroz Vječni rat kao dio elitnog Reda besmrtnika.
Sretno, Magnus.