LG TV KASKO 2 GODINE ULTRA SIGURNOSTI

Za svaki OLED TV kupljen u periodu od 10. svibnja do 30. lipnja 2021. i registriran do 30. srpnja 2021. uz naravno besplatnu dostavu na adresu.

LG TV KASKO  2 GODINE  ULTRA SIGURNOSTI

 

Znamo da se nesreće događaju…
A mi brinemo za Vas, i zato vam darujemo ljeto bez briga –
2 GODINE KASKA za vaš LG OLED TV!

 

Neprestano radimo na tome kako poboljšati vaš svakodnevni život, zbog čega izrazitu pažnju poklanjamo i ponosimo se kvalitetom i trajnošću naših proizvoda. Ali, nesreće se događaju...

Znamo koliko su pouzdanost i mir važni našim korisnicima, zato vam donosimo ekskluzivnu promociju 2 godine ultra sigurnosti za vaš LG TV – LG TV KASKO. U sklopu ove promocije, podložno uvjetima i odredbama navedenima u nastavku, nudimo besplatan popravak ili zamjenu u slučaju nepredvidive i iznenada nastale štete ili smetnje na predmetu obuhvaćenim LG TV KASKOM.

LG TV KASKO sastoji se od uredno popunjenog registracijskog obrasca LG TV KASKA, Općih uvjeta i računa za kupljeni uređaj obuhvaćen LG TV KASKOM.

Registrirajte svoj TV za LG TV KASKO na linku niže!

Nemoj zaboravti registrirati svoj proizvod i za 5 GODINA SIGURNOSTI uz LG! Registraciju napravi na stranici https://www.lg.com/hr/tv-5-godina-sigurnosti-2021-proljece

 
 

Nakon registracije dobit ćete e-mail potvrde o zaprimljenim podacima za registraciju. Naime, svi podaci koje unesete ručno se obrađuju i provjerava njihova točnost (možda ćemo vas morati kontaktirati kako bismo potvrdili neke podatke).

Potvrda za 2 godine ultra sigurnosti koje donosi LG TV KASKO za prijavljeni uređaj stići će putem e-mail poruke unutar 30 dana od dana registracije. Molimo vas, jednom kada potvrda stigne, sačuvajte je za vlastitu evidenciju.

Ne brinite, standardna jamstvo od dvije godine vrijedi za vaš novi TV dok se zahtijev za 2 godine LG TV KASKA za vaš uređaj obrađuje.

Promocija 2 godine ultra sigurnosti uz LG TV KASKO vrijedi samo za proizvode uključene u promociju i kupljene u periodu od 10. svibnja 2021. do 30. lipnja 2021.

LG OLED televizori