Oculus Quest 2

Stigao je novi Oculus Quest 2 VR sistem! Doživi nevjerojatna nova iskustva, uživaj u koncertima iz prvog reda ili skidaj kalorije na vrhunskim virtualnim lokacijama. Kupi svoj VR set već danas uz mogućnost plaćanja do 36 rata bez kamata i naravno, besplatnu dostavu.

Oculus Quest 2

Oculus Quest 2 jedan je od najnaprednijih all-in-one VR sustava do sada. Svaki detalj osmišljen je kako bi se virtualni svjetovi prilagodili vašim pokretima, omogućujući vam da istražite igre i doživite iskustva s neusporedivom slobodom. Nije potrebno računalo ili konzola

 

Izvucite maksimum iz svakog trenutka uz nevjerojatno brzu izvedbu i grafiku sljedeće generacije. Ostanite usredotočeni uz zadivljujući zaslon koji ima 50% više piksela od originalnog Questa. Ili se odmorite od akcije i zgrabite sjedala u prvom redu za koncerte uživo, ekskluzivna događanja i još mnogo toga. 

 

Quest 2 vam također omogućuje da svoje prijatelje uvedete u akciju. Uz emitiranje uživo možete podijeliti svoje VR iskustvo s ljudima oko sebe. Ili se sastanite s prijateljima u virtualnim svjetovima kako biste se natjecali u multiplayer igrama ili jednostavno provedite neko vrijeme zajedno. Uz Oculus Quest 2, ne nazire se kraj onome što možete igrati, stvarati i otkrivati ​​u virtualnoj stvarnosti.