Opremi svoj dom vrhunskim LG uređajima

U razdoblju od 27.7. do 2.8.2021. uštedi do 30% na LG hladnjacima, perilicama i sušilicama rublja, klima uređajima i pročišćivačima zraka uz naravno, besplatnu dostavu.

Opremi svoj dom vrhunskim LG uređajima

Popusti vrijede za plaćanje do 36 rata bez kamata i naknada, uz naravno besplatnu dostavu.

LG hladnjaci s pametnim značajkama čine idealnog asistenta u kuhinji. Očuvati će hranu savršeno svježom, a njena tekstura biti će kao kada ste je kupili. Bilo da se radi o hladnjacima manjih ili većih dimenzija osvojiti će vas svojim dizajnom.

LG hladnjaci

Zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji pranja, asortimanu atraktivnih boja te elegantnom i modernom dizajnu, LG perilice rublja doprinjeti će lijepom izgledu vaše odjeće i doma. Savršeno čista odjeća kad god je zatrebate.

LG perilice i sušilice rublja

LG klima-uređaji savršeno hlade vaš prostor i omogućavaju temperaturu prostora koja odgovara vašim željama. Vrhunske performanse donose svježinu u ljetnim mjesecima i osiguravaju energetski učinkovito grijanje u zimskim mjesecima. Odaberite vrhunsko rješenje za sebe.

LG klima uređaji

Savršenog dizajna uz vrhunsku tehnologiju, LG pročišćivači zraka odlikuju se elegantnim i naprednim dizajnom koji omogućava moćnu filtraciju i prirodno vlaženje tako da možete lakše disati.

LG pročišćivač zraka