Kupuješ novi Galaxy Note10 i želiš proći povoljnije? Imaš stari mobitel viška? Otkupiti ćemo ga!

Tijekom promotivnog razdoblja od 7. do zaključno 22. kolovoza 2019. zamijenite rabljeni mobilni telefon i uštedite do 3000 kuna za novi Samsung Galaxy Note10 ili Note10+.

Cijene otkupa

Otkupljujemo preko 1000 raznih modela mobitela brojnih marki te ćemo ti gotovo sigurno moći dati procjenu vrijednosti telefona. Otkupna cijena rabljenog uređaja ovisi o raznim kriterijima poput općeg zatečenog stanja mobilnog uređaja i njegove ispravnosti ili razine neispravnosti te da li s njim prodaješ i punjač ili ne.


Ako je tvoj telefon mlađi od 3 mjeseca u originalnom pakiranju sa svim dodacima, spada nam u specijalnu „kao nov“ kategoriju gdje su cijene otkupa i više od dolje navedenih.

Ilustrativne cijene otkupa* nekih modela starih mobilnih telefona možete pronaći u nastavku:

- Samsung Galaxy S10+ do 4400 kn

- Samsung Galaxy S10 do 3300 kn

- Samsung Galaxy S10e do 2100 kn

- Samsung Galaxy S9+ do 1900 kn

- Samsung Galaxy S9 do 1500 kn

- Samsung Galaxy S8+ do 1300 kn

- Samsung Galaxy S8 do 1200 kn

- Samsung Galaxy Note8 do 1500 kn

- Samsung Galaxy Note9 do 2400 kn

- iPhone XS do 4200 kn

- iPhone X do 3400 kn

- iPhone XR do 3400 kn

- Huawei P30 Pro DS 2600 kn

- Huawei Mate 20 Pro do 1800 kn

- Huawei P20 DS do 900 kn

- Huawei P20 Pro DS do 1400 kn

*Otkupne cijene fluktuiraju na dnevnoj bazi te je moguće da će na dan vaše procjene otkupna ponuda za vaš mobitel biti različita od navedene

Otkupljujemo i brojne druge marke i modele mobitela – nemojte se ustručavati pitati nas za procjenu. Okvirnu procjenu možemo vam dati čak i daljinski, za više informacija molim obratite se na podrska@sancta-domenica.hr. Okvirnu brzinsku i neobavezujuću procjenu možete vidjeti i na www.samsung-trade-in.com/hr

Koliko plaćamo za neispravan telefon?

Zavisi od stanja u kojem se telefon nalazi. To podrazumijeva stvari poput što sve prodajete u kompletu (čitavo pakiranje, mobitel s punjačem ili samo mobitel) te razinu pohabanosti i, gdje je primjenjivo, oštećenja i djelomične neispravnosti telefona.

Preduvjeti otkupa mobitela su:

- mora se moći upaliti (makar spojen na punjač)

- ne smije biti zaključan na pojedinu operatersku mrežu

- sigurnosni sustav poput Find My iPhone ili sličnih moraju biti deaktivirani

Savjeti kod zamjene telefona

Vaši osobni podaci, fotografije, videozapisi i aplikacije dragocjeni su. Stoga preporučamo da po dolasku novog mobitela prekopirate sve potrebno sa starog uređaja, korištenjem aplikacije Samsung Smart Switch. Nakon toga, provjerite još jednom da li je sve potrebno prebačeno na novi telefon, a stari telefon vratite na tvorničke postavke. Ako ćete trebati pomoć s kopiranjem Vaših podataka i aplikacija, naši stručnjaci u trgovinama rado će Vam pomoći.

Koji kvarovi su nam prihvatljivi, no imajte na umu da umanjuju otkupnu cijenu telefona?

- Punjenje baterije ne mora raditi

- Wi-Fi ne mora raditi

- Uspostavljanje poziva ne mora raditi

- Kućište može biti izgrebano, čak i savinuto

- Ekran može biti zagreban, čak i razbijen

- Kamera može biti pokvarena/razbijen

- Punjač ne mora doći s telefonom

Ako telefon koji prodajete ima više navedenih nedostataka imajte na umu da se odbitci od vrijednosti kumuliraju, te ako primjerice ne radi punjenje, razbijen je ekran i kućište je savinuto (ili bilo koja druga kombinacija oštećenja i neispravnosti) procijenjena vrijednost može biti i 0 kn.

Daljinska procjena vrijednosti

Ukoliko ste daleko od naše najbliže poslovnice, okvirnu procjenu vrijednosti vašeg telefona možemo napraviti kroz odgovore na nekoliko pitanja koja ćemo vam postaviti i slanjem fotografije telefona. Imajte na umu da ako vam odgovara daljinska okvirna procjena telefona, da će telefon prije finalne prodaje proći još jednu provjeru u poslovnici. Za više informacija obratite nam se na helpdesk@sancta-domenica.hr. Najbržu neobavezujuću (međutim i najneprecizniju procjenu možete napraviti na www.samsung-trade-in.com/hr

Gdje možete prodati svoj stari telefon?

Za Vaš stari mobilni telefon učinit ćemo završnu procjenu u svim našim poslovnicama, međutim u iznimnim slučajevima možemo sve realizirati i daljinski.