22.11.2022.

VRIJEME JE
Da si kažete: "Bilo je veličanstveno"

Dodi u Sancta Domenicu i donesi svoju PS4 rabljenu konzolu kako bi ju unovčio kroz otkup koji nudimo u razdoblju do kraja 2022 godine.

Vremena za igru sve je manje, možda je pao neki upgrade ili je život jednostavno promjenio prioritete i tvoj donedavni suputnik u nezaboravnim pustolovinama sada skuplja prašinu ili još gore...
...zaboravljen je negdje u nekoj kutiji!?


Dopusti nam da tvom starom PS4 pružimo nove avanture!

UVJETI OTKUPA

Po predaji PS4 rabljene konzole u Sancta Domenica poslovnici SD Store Sveta Nedelja, ista će biti zaprimljena i odaslana na servisnu provjeru u naš servisni centar. Po provjeri tvoje rabljene PS4 konzole, djelatnici Sancta Domenice ce te kontaktirati sa konkretnom ponudom na koju mozes i ne moras pristati. U slučaju pristanka potpisuje se ugovor o otkupu, prema unaprijed iskomuniciranoj cijeni, te se definirani iznos isplaćuje na tvoj račun.


Maksimalne otkupne cijene:

  • PS4 500GB konzola – 1.000 kn
  • PS4 1TB konzola – 1.150 kn
  • PS4 Pro konzola – 1.300 kn

Svi navedeni iznosi su izraženi s uračunatim PDV-om.Uvjeti da bi se PS4 rabljena konzola otkupila prema iznad navedenim maksimalnim cijenama su kako slijedi:


  1. a) Konzola je u besprijekornom stanju, bez ogrebotina ili bilo kojih drugih vidljivih ili skrivenih oštećenja.
  2. b) Uz samu PS4 rabljenu konzolu korisnik je dužan predati i Dualshock kontroler koji također mora biti u besprijekornom stanju (npr. Bez da su izlizane gljive za kontrolu, bez mikrogrebotina plastike, čist..itd.)
  3. c) Uz samu PS4 rabljenu konzolu korisnik je dužan predati i strujni kabel za istu.


Svako odstupanje u obliku bilo kakvih oštećenja na samoj konzoli ili kontroleru, vidljivih ili skirivenih, cijena otkupa se umanjuje.
Koraci umanjenja otkupne cijene ce biti komunicirani prema SD sevisnom centru. U slučaju da je predana PS4 rabljena konzola neispravna u bilo kojem obliku (nije ju moguće upaliti, ne radi optički pogon i sl.), otkup se odbija te se korisnik obavještava o istom uz uputu da može preuzeti svoju konzolu na lokaciji SD Store Sveta Nedelja poslovnice gdje je konzola inicijalno i predana.