Produžen osjećaj bezbrižnosti. Zajamčeno!

Samsung vam nudi 5 godina jamstva i bezbrižnosti na kupnju bilo kojeg QLED te Lifestyle+ televizora iz 2020. godine.

Za najljepše uživanje, važni su kvaliteta i bezbrižnost. Zato što vjerujemo u vrhunsku kvalitetu naših televizora, dajemo vam jamstvo za 5 godina bezbrižnog uživanja uz QLED i Lifetyle modele za 2020 godinu.

QLED televizori demonstriraju kvalitetu i pružaju nesvakidašnji doživljaj koji kao da vas premješta u novu realnost. S njima imate mogućnost uroniti u svaku scenu još dublje i realnije. Zahvaljujući Dual LED tehnologiji, nijanse boja pozadinskog osvjetljenja mijenjaju se prema temi onoga što gledate i prilagođavaju sadržaju, dok Quantum Dot tehnologija pruža maksimalni, 100 % trodimenzionalni opseg boja. Tu je i Multiple Voice Assistants, glasovna kontrola koja vam omogućava da putem glasovnih naredbi brzo pristupite omiljenim sadržajima, dobijete odgovore na određena pitanja, pa čak i kontrolirate svoj TV i ostale povezane uređaje u domu. Dodatne pametne funkcionalnosti, poput Active Voice Amplifier (AVA) značajke, koja naglašava glasove iz scene tako da se dijalog jasno čuje, pružit će vam mogućnost da bez prekida uživate i razumijete baš svaku scenu. Dodatno, 8K serija QLED televizora prepoznatljiva je po prekrasnom Infinity zaslonu. Crni rubovi televizora smanjeni su toliko da gotovo i ne postoje, a ultratanki okvir omogućava vam da bez ikakvih smetnji uživate u upečatljivom iskustvu gledanja. 

Za one koji traže poseban estetski ugođaj, tu su televizori iz Lifestyle serije. Ovi televizori pružaju vam nevjerojatno kvalitetnu sliku, kao i mogućnost da se savršeno prilagode vašem životnom prostoru. The Frame televizor, isključen, na svom zaslonu oživljava pravo umjetničko djelo. Vrhunska kvaliteta slike u kombinaciji s umjetničkim načinom rada zaista ga čini jedinstvenim dodatkom u vašem domu.

The Serif, dizajniran za svaki prostor i za svaki trenutak, karakterizira fantastičan dizajn povezan s tehnologijom prve klase. Posjeduje odvojivo podno postolje, a ako imate stroge kriterije po pitanju dizajna, televizor koji je bezuvjetno lijep, defintivno je pravi izbor za vas.

The Sero televizor prilagođava se i omogućava vam pravi kut gledanja. Sero se okreće kako bi se prilagodio vašem sadržaju, i to vodoravno, za gledanje televizijskog sadržaja i filmova, ili uspravno, kada su u pitanju mobilni sadržaji i aplikacije. Sve ove karakteristike korisne su za suvremeni način života, ali uz njih je važno imati i sigurnost koja će vam osigurati dulje zadovoljstvo. 

Zato iskoristite sjajnu promociju i ostvarite 5 godina jamstva na kupljeni televizor koje vrijedi za QLED i Lifestyle serije iz 2020. godine.

Promocija traje od 1.10. do 31.12.2020. Vrijedi za sve QLED te Lifestyle* televizore iz 2020. godine. Kako biste ostvarili pravo na 5 godina jamstva, uređaj se mora registrirati na web-stranici  samsung5godinajamstva.hr najkasnije 15 dana od datuma kupnje. 

*Lifestyle televizori uključuju modele The Frame, The Serif i The Sero.

Uvjete promocije možete pronaći ovdje

QLED TV 2020

Lifestyle televizori iz 2020