26.05.2023.

SD Megastore Osijek - Veliko otvorenje

Ne propustite posebne pogodnosti koje vas čekaju na našem webu te u svim SD poslovnicama od petka 26. svibnja i proslavite s nama otvorenje Megastore poslovnice Osijek.

Od subote 27. svibnja, posjeti nas u Retal Parku Gacka u našoj osječkoj Megastore poslovnici Sancta Domenice gdje ćete naći vrhunske brandove na jednom mjestu. Asortiman se sastoji od raznovrsne ponude potrošačke i zabavne elektronike brandova Samsung, Sony, PlayStation, Philips, LG, HP, Bosch, Gorenje, Miele, Dyson, Remington, ali i mnogih drugih.

Naša poslovnica u Osijeku bit će mjesto gdje ćete moći doživjeti pravo shopping iskustvo. Prostran i moderno uređen prostor pružit će vam ugodnu atmosferu dok istražujete našu ponudu. Naš stručni tim zaposlenika bit će vam na raspolaganju kako bi vam pružili pomoć i savjete te osigurali da pronađete proizvode koji najbolje odgovaraju vašim potrebama. Otvorenje nove poslovnice u prekrasnom gradu Osijeku je samo još jedan korak u našem nastojanju da vam pružimo vrhunsku uslugu i zadovoljstvo pri kupovini.

TV i audio uređaji

Veliki kućanski uređaji

Mali kućanski uređaji

Pametni uređaji

Informatika

Osobna njega

Alati

Sport i rekreacija

TELEVIZORI I AUDIO UREĐAJI
VELIKI KUĆANSKI UREĐAJI
MALI KUĆANSKI UREĐAJI
MOBITELI, TABLETI I SATOVI
INFORMATIKA
OSOBNA NJEGA
ALATI
SPORT I REKREACIJA
DRONOVI, KAMERE I NAVIGACIJA
OUTLET