Sony WH-1000XM5 slušalice napokon u prodaji!

Predstavljamo WH-1000XM5 - Sonyeve najbolje bežične slušalice za blokadu buke.

Sony WH-1000XM5 slušalice napokon u prodaji!

HD procesor za blokadu buke QN1, integrirani procesor V1 i više mikrofona za neometano slušanje

Potpuno automatska osobna optimizacija blokade buke i optimizacija prema atmosferskom tlaku

Posebno dizajnirana pogonska jedinica od 30 mm za izvanredan zvuk

Vrhunski pozivi bez šuma uz 2 x 2 mikrofona i sustav za smanjenje šuma (pomoću umjetne inteligencije)

Iznimno ugodan lagani dizajn s mekom kožom

Slušalice Sony bežične s funkcijom blokade buke WH-1000XM5/B
PROMO %
sticker-action
Besplatna dostava
Isporuka odmah

HD procesor za blokadu buke QN1, integrirani procesor V1 i više mikrofona za neometano slušanje, Posebno dizajnirana pogonska jedini...

3.199,00 kn
uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja do čak 36 rata bez kamata! Već od 88,86 kn mjesečno! /mj na 36 Rata
Dodatnih 10% uz promo kod

HD procesor za blokadu buke QN1, integrirani procesor V1 i više mikrofona za neometano slušanje, Posebno dizajnirana pogonska jedini...

3.199,00 kn
uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja do čak 36 rata bez kamata! Već od 88,86 kn mjesečno! /mj na 36 Rata
Dodatnih 10% uz promo kod
Slušalice Sony bežične s funkcijom blokade buke WH-1000XM5/S
PROMO %
sticker-action
Besplatna dostava
Isporuka odmah

Tehnologija s više senzora buke

Uz četiri mikrofona na svakoj školjci, ovo je naš najveći korak dosad u području blokade buke. Zvukovi iz okoline bilježe se još preciznije radi drastičnog smanjenja šuma visoke frekvencije. Zahvaljujući automatskom optimizatoru blokade buke, radne značajke blokade buke uvijek se automatski optimiziraju na temelju uvjeta nošenja i vanjskih faktora okruženja, kao što je atmosferski tlak.

Nenadmašna blokada buke

Integrirani procesor V1, koji je posebno razvio Sony, otključava puni potencijal HD procesora za blokadu buke QN1. Ta jedinstvena kombinacija tehnologija kontrolira osam mikrofona radi nenadmašne kvalitete blokade buke.

Posebno dizajnirana pogonska jedinica od 30 mm

Posebno dizajnirana pogonska jedinica od 30 mm s mekim rubom poboljšava blokadu buke, osobito u niskim rasponima frekvencija, pa možete uživati u glazbi bez okolne buke. Lagana i kruta kalota načinjena je od kompozitnog materijala od ugljičnih vlakana, koji poboljšava jasnoću zvuka, a posebice u visokim rasponima frekvencija.

Iznimno jasni pozivi bez buke

Uz tehnologiju preciznog prepoznavanja glasa i naprednu obradu zvučnih signala osoba na drugoj strani poziva jasno će čuti vaš glas, čak i u bučnim okruženjima. Naš algoritam za smanjenje šuma razvijen je uz pomoć umjetne inteligencije, koja koristi više od 500 milijuna uzoraka glasova za blokiranje okolne buke i jasno izdvajanje vašeg glasa u različitim okruženjima.

Samo počnite govoriti da biste razgovarali

Čim počnete razgovarati, omogućivanje razgovora glasom zaustavlja glazbu i propušta zvukove iz okoline, što je praktično ako ne želite skidati slušalice ili želite da vam ruke budu slobodne. Ta značajka koristi mikrofone u slušalicama i naprednu obradu audiosignala za prepoznavanje vašeg glasa i reagiranje na njega. Po završetku razgovora glazba nastavlja svirati automatski.

Sve vam je nadohvat ruke

Slušalice WH-1000XM5 imaju intuitivne postavke za upravljanje dodirom – npr. pritisnite gumb na lijevoj strani da biste se s funkcije blokade buke prebacili na zvukove iz okoline ili pomoću zaslona osjetljivog na dodir na desnoj strani pokrenite ili pauzirajte reprodukciju glazbe, preskočite pjesme, promijenite jačinu zvuka i još mnogo toga.

Upravljanje glasom

Zatražite pomoć handsfree – kažite „Hey Google” ili „Alexa” da biste aktivirali pomoćnik.Slušajte glazbu, povezujte se s prijateljima, primajte obavijesti, postavite podsjetnike itd. Čak možete glasom upravljati značajkama slušalica kao što je blokada buke, preslušavati poruke e-pošte u programu Microsoft Outlook i pridružiti se servisu Microsoft Teams uz Google Assistant ili Siri.

Cjelodnevna glazba i brzo punjenje

Uz trajanje baterije od dugih 30 sati imat ćete dovoljno napajanja i za dugačka putovanja. Ako vam je potrebno brzo punjenje, uz dodatni adapter za izmjeničnu struju koji podržava USB PD možete dobiti 3 h napajanja za samo 3 minute.