Spotify Premium besplatno na vašem TV-u

Uživajte 3 mjeseca uz Spotify Premium na Samsung Smart televizorima. Vrijedi od 9.8.2021. do 31.3.2022.

Spotify Premium besplatno na vašem TV-u

 

Uživanje u omiljenoj listi za reprodukciju jedan je od najboljih načina da se opustite, zato je pravo vrijeme za slušanje glazbe bez ograničenja. Učinite to na svom omiljenom TV-u, kao pravi ljubitelj Neo QLED modela i dobrog dizajna! Odaberite neki od Samsung Smart televizora i možete 3 mjeseca besplatno koristiti Spotify Premium račun. Kako biste aktivirali ovu promociju, potrebno je pristupiti izborniku aplikacije Samsung Promotion na vašem novom Samsung Smart televizoru te odabrati promociju 3 mjeseca Spotify Premium unutar koje se nalaze daljnji koraci za jednostavnu aktivaciju promocije.

Promocija traje od 9.8.2021. do 31.3.2022. godine i odnosi se na sve modele Samsung Smart televizora iz 2020. i 2021. godine.

Pravo na tromjesečni poklon Spotify Premium usluge imaju novi Spotify korisnici nakon kupnje Samsung televizora iz ove promocije. Poklon Spotify Premium usluga odnosi se na Spotify paket „Premium Individual”.

Nakon isteka poklon razdoblja, Spotify Premium usluga se naplaćuje od strane tvrtke Spotify u skladu s uvjetima koje definira Spotify.

 

QLED TV
Crystal UHD/UHD
Lifestyle TV
Projektori