Stigli su novi Sony OLED A95K televizori

Prednaruči novi Sony Bravia XR OLED u razdoblju od 20.6. do 17.7.2022. i poklanjamo ti vrhunske Sony WH-1000XM4 slušalice s funkcijoom blokade buke uz naravno, besplatnu dostavu na adresu.

Stigli su novi Sony OLED A95K televizori

Slika i zvuk nove generacije uz kognitivnu inteligenciju

Podignite sliku i zvuk na novu razinu uz Cognitive Processor XR™. Naš revolucionarni procesor u televizorima Sony BRAVIA XR™ reproducira sadržaj u skladu s načinom na koji ljudi vide i čuju, što pruža nevjerojatno realističan doživljaj. Razumije način na koje se ljudsko oko fokusira te koristi unakrsnu analizu da bi slike imale realističnu dubinu, izvanredan kontrast i prekrasne, živopisne boje. 

 

TV 55'' Sony Master OLED XR-55A95K 2022g

22.999,00 kn 22.499,00 kn
uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja do čak 36 rata bez kamata! Već od 624,97 kn mjesečno! /mj na 36 Rata

TV 65'' Sony Master OLED XR-65A95K 2022g

30.999,00 kn (-3%)  Najniža cijena unutar 30 dana od provedbe akcije 29.999,00 kn
uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja do čak 36 rata bez kamata! Već od 833,31 kn mjesečno! /mj na 36 Rata

 

Naša najšira paleta prirodnih i svijetlih boja

Nova OLED(QD-OLED) ploča omogućuje našu najširu paletu boja zahvaljujući procesoru Cognitive Processor XR™. Jedinstveni procesor reproducira prirodne sjene i nijanse koje su prekrasne ljudskom oku te zaslon ispunjava živopisnim bojama i realističnim teksturama na svim razinama svjetline.

 

 

Uživajte u realističnoj dubini uz čiste crne nijanse i svjetlije boje

Kombinacija tehnologije XR OLED Contrast Pro i OLED(QD-OLED) ploče ovom TV-u omogućuje reprodukciju svjetlinu boje za do 200 % veću u usporedbi sa standardnim OLED TV-ima da biste uživali u realističnim scenama s čistim crnim nijansama i najsvjetlijim bojama. Uz Cognitive Processor XR™ poboljšava sliku sukladno načinu na koji se vaše oči fokusiraju, tako da nećete propustiti nijedan detalj u vrlo svijetlim i vrlo tamnim područjima.

 

Optimalan doživljaj gledanja, gdje god se nalazili 

Povežite BRAVIA XR TV s priloženim uređajem BRAVIA CAM i uživajte u TV-u kao nikad prije. BRAVIA CAM prepoznaje gdje se nalazite u sobi i koliko ste udaljeni od TV-a te prema tome prilagođava postavke zvuka i slike. To znači da je zvuk, uključujući dijalog, čišći i kvalitetniji, a svjetlina slike prilagođena okruženju u kojem gledate TV.