Zgrabi moćni Galaxy A53 uz 15% popusta

Kupi novi Samsung Galaxy A53 po super cijeni uz 15% popusta za plaćanje do 12 rata i masku na dar. Tvojeg novog pametnog ljubimca dostavljamo ti besplatno!

Zgrabi moćni Galaxy A53 uz 15% popusta

Promocija traje od 08.07. do 17.07.2022.g. ili do isteka zaliha i vrijedi za plaćanje do 12 rata uz promo kod.

 • Galaxy A53 5G prikazan sprijeda u prekrasnom krajoliku koji ulazi u zaslon. Prikazuje prostrano nebo nad vodom koja ga odražava na tankom obzoru koji se rastvara na sredini. U sredini zaslona muškarac skače u zrak dok su mu ruke i noge raširene, a na vodi se prikazuje njegov odraz.
  FHD+ sAMOLED 120Hz Zaslon
 • Pogled na prednju stranu uređaja Galaxy A53 5G postavljenoga vodoravno na upravljač bicikla. Dok je pozadina zamućena i tamna, na zaslonu pametnog telefona prikazuje se da jasno i stabilno snima što se događa: skupina biciklista vozi se slabo osvjetljenom cestom po noći, a prvi vozač gleda u telefon.
  64MP kamera sa OIS tehnologijom
 • Galaxy A53 5G nalazi se između dviju fotografija krajolika. S lijeve strane fotografija prikazuje prekrasan krajolik planine na jarkome dnevnom svjetlu. S desne strane fotografija prikazuje muškarca koji sjedi ispred logorske vatre i pokazuje prema zvijezdama na tamnome noćnom nebu. Tekst u sredini prikazuje: dvodnevna baterija.
  Baterija koja traje dva dana
 • Galaxy A53 5G plave boje prikazan straga dok oko njega prska voda.
  Otporan na vodu i prašinu
Samsung Galaxy A53