PS5 Dualsense Wireless Controller + NBA2K22 Jumpstart Bundle voucher

Šifra
3203110004
Kataloški broj
9726296
549,00 kn
uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja do čak 36 rata bez kamata! Već od 15,25 kn mjesečno!
Web narudžbe - Isporuka odmah
novo

Izgradi svoj tim iz snova i suoči se s prijateljima uz ovaj paket NBA 2K22 digitalnih sadržaja.
Uz vaučer* za 3 paketa MyTEAM i 2500 MyTEAM bodova bez dodatnih troškova, možeš sastaviti svoj ultimativni team današnjih zvijezda i jučerašnjih legendi u NBA 2K22.


S dodatnim DualSense kontrolerom dovedi i drugog igrača na teren za utakmice u lokalnom multiplayeru - savršeno za one koji žele poravnati stare račune ili se uvježbati u predsezoni.


*kako bi iskoristili vaučer s digitalnim sadržajem nužno je imati punu igru NBA 2K22


 


DualSense™ bežični upravljač


Otkrijte realističnije i sveobuhvatno iskustvo igranja uz novi inovativni upravljač za konzolu PS5™ s dodirnim povratnim informacijama i dinamičkim efektima okidača. Bežični upravljač DualSense ima ugrađeni mikrofon i gumb stvori, a sve je to ugrađeno u legendaran udoban dizajn.Oživite svijet igre


Dodirne povratne informacije


Osjetite fizičke povratne informacije o događajima u igri uz dva aktuatora koji su zamijenili tradicionalne vibrirajuće motore. Ove dinamičke vibracije u vašim rukama mogu simulirati osjećaje svega, od okoliša do trzaja različitog oružja.


Adaptivni okidači


Iskusite različite razine sile i napetosti dok komunicirate sa svojom opremom u igri i s okolišom. Od zatezanja sve čvršće uzice lûka do naglog kočenja u jurećem automobilu – sada možete osjetiti fizičku vezu s onime što radite i što se događa na zaslonu.


 


Neka se vaš glas čuje, podijelite svoju strastUgrađeni mikrofon i priključnica za slušalice s mikrofonom


Razgovarajte s prijateljima na mreži3 uz ugrađeni mikrofon ili povežite slušalice s mikrofonom s priključnicom od 3,5 mm. Jednostavno u trenu isključite snimanje zvuka uz pomoć namjenskog gumba za isključivanje zvuka.


Gumb stvori


Snimite i emitirajte3 najlegendarnije trenutke svoje igre uz gumb stvori. Oslanjajući se na uspjeh revolucionarnog gumba SHARE, gumb „stvori“ nudi igračima više načina za stvaranje igračkih sadržaja i emitiranje avantura uživo diljem svijeta.


 


Ikona igranja u vašim rukama


Preuzmite kontrolu uz pomoć evoluiranog dvobojnog dizajna koji kombinira legendarni intuitivni izgled s poboljšanim palicama i novoosmišljenom svjetlosnom trakom.Specifikacije
Proizvođač Sony
Materijal N
Kratki opis DualSense™ Wireless Controller, Voucher for NBA 2K22 Jumpstart Bundle, digital content* *VOUCHER: Requires NBA 2K22 on PS5™ consoles or PS4™ consoles. NBA 2K22 game not included.

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: