PS5 Pulse 3D Wireless Headset Midnight Black Preorder

Šifra
3203083110
Kataloški broj
9834090
Datum izlaska: 29.10.2021. 10% popusta jednokratno za pred-narudžbu ove igre uz unos webshop promo koda:Pulse3D. Ne zbraja se sa drugim promotivnim popustima!
749,00 kn
uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja do čak 36 rata bez kamata! Već od 20,81 kn mjesečno! /mj na 36 Rata
674,10 kn * prikaz snižene cijene s uračunatim popustom putem unosa Promo koda u košarici
Dostupnost ovog artikla
Isporuka već od 29.10.2021
PROMO %

Bežične slušalice s mikrofonom PULSE 3D™


Pripremite se za novu generaciju zvuka u igri uz bežične slušalice s mikrofonom PULSE 3D za konzolu PS5™.How Games Were Made to Sound™


Uživajte u besprijekornom bežičnom iskustvu uz slušalice s mikrofonom koje su savršeno prilagođene za 3D zvuk na konzolama PS51. Bežične slušalice s mikrofonom PULSE 3D dolaze s profinjenim dizajnom i dva mikrofona s mogućnošću uklanjanja buke, USB Type-C® punjenjem i nizom kontrola za jednostavni pristup.Izrađene za novu generaciju


Savršeno prilagođene za 3D zvuk1


Bežične slušalice s mikrofonom PULSE 3D posebno su prilagođene za reproduciranje 3D zvuka koji donosi konzola PlayStation®5.


Konzola PS5, koju pogoni Tempest 3D AudioTech, može vas staviti u središte nevjerojatno realističnih okruženja, u kojima imate osjećaj da zvuk dolazi sa svih strana.


Uglađeni dizajn


Igrajte sa stilom uz elegantne slušalice s mikrofonom koje savršeno dopunjuju izgled konzole PS5 i sadrže uglađene jastučiće za uši i remen naglavne trake za dodatnu udobnost.


Izrađene za igrače


Dva skrivena mikrofona


Neka vas prijatelji na mreži2 čuju uz pomoć dva ugrađena mikrofona, optimalno postavljena za snimanje čistog zvuka i poboljšana tehnologijom za uklanjanje buke.


Kontrole s jednostavnim pristupom


Prilagodite postavke tijekom igre uz isključivanje ugrađenog mikrofona, prilagođavanje glasnoće zvuka i kontrola za kombiniranje zvuka u igri i zvuka razgovora. Pomoću namjenskog gumba za praćenje mikrofona možete jednostavno provjeriti kako vas suigrači čuju.


Dovedite svoje avanture na novu razinuBežični prilagodnik


Uživajte u do 12 sati bežičnog igranja zahvaljujući ugrađenoj punjivoj bateriji. Povežite se s konzolama PS5 i PS4™ te s kompatibilnim Windows i macOS® računalima pomoću priloženog prilagodnika.


Priključnica od 3,5 mm


Jednostavno ukopčajte slušalice s mikrofonom u PlayStation®VR i u mobilne uređaje s priloženim audiokabelom za priključnicu od 3,5 mm3.

Specifikacije
Proizvođač Sony
Materijal N
Kratki opis Bežične slušalice s mikrofonom PULSE 3D™ - Midnight Black

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: