Tipkovnica Logitech MX KEYS Mini For Mac Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, siva

Šifra
3107017264
Kataloški broj
920-010526
99,99 €753,37 kn
99,99 €753,37 kn
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
  • Web narudžbe - Isporuka odmah


MANJA. PAMETNIJA. ZA MAC.

Upoznajte MX Keys Mini bežičnu tipkovnicu za Mac – minimalistička tipkovnica osmišljena za Apple® korisnike koji vole kreirati. Manje dimenzije i pametnije tipke rezultiraju moćnijim načinom kreiranja, stvaranja i rada. 

 

MAC KEY IZGLED

MX Key Mini za Mac savršeno se uklapa u radni tok vaših Mac i iPad uređaja – s Mac izgledom kako ništa ne biste propustili. Pruža više funkcionalnosti, bolji dizajn tipki, i robusnu kvalitetu s izgledom koji se savršeno slaže s Apple ekosustavom.  MX Keys Mini za Mac je optimiziran za  macOS®, iPadOS® i  iOS®.

 

MALE DIMENZIJE, VELIKI KOMFOR

Na ovoj minimalističkoj bežičnoj i bluetooth tipkovnici svaka je tipka, naredba i kratica nadohvat. Minimalistički dizajn prati liniju ramena i omogućuje približavanje miša tipkovnici za bolje i pravilnije držanje tijela.

 

TIPKE OBLIKOVANE ZA PRSTE

Perfect Stroke tehnologija osigurava prirodan i točan pritisak tipki. Zaobljene tipke odgovaraju obliku prstiju, a okrugli rubovi pružaju ugodan osjećaj dodira neovisno o mjestu pritiska. Premaz bez odsjaja omogućava glatko klizanje prstiju preko svake tipke.

 

RAD NA VIŠE UREĐAJA UZ NEPREKINUTI RADNI TOK

MX Keys Mini bežična tipkovnica za Mac prati vaš MX Master 3 za Mac miš s jednog Mac računala na drugo. Možete tipkati na nekoliko uređaja istovremeno i neprekidno. Prenesite tekstove, slike i druge datoteke s Mac računala na Windows računalo uz jednostavnu naredbu kopiraj i zalijepi.* * Zahtijeva softver Logitech Option, dostupan za Windows i macOS dostupan na www.logitech.com/options

 

PREDSTAVLJAMO TIPKE ZA EMOTIKONE, DIKTIRANJE TE ZA UKLJUČIVANJE I ISKLJUČIVANJE MIKROFONA 

Pametnije Fn tipke pružaju mogućnost slanja emotikona, isključivanja i uključivanja mikrofona te aktiviranje pretvaranja govora u tekst. Tipka za diktiranje – držanje ove tipke pretvara govor u tekst. Tipka za emotikone – automatski otvara dostupne emotikone kako biste mogli izabrati, poslati
Specifikacije
Proizvođač Logitech
Boja Null
Jamstvo Null

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: