Reflektorska svjetiljka Philips Pillar HUE crna 2x5.5W 230

Šifra
3608020031
Kataloški broj
915005403201
145,86 EUR1.098,98 kn
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
145,86 EUR1.098,98 kn

B2B ponude ili financiranje/najam

Imate tvrtku i želite pristup povoljnijim cijenama i posebnim financijskim opcijama za vaše poslovanje? Ne tražite dalje!

Tu smo da vam olakšamo poslovanje.

Rasvjeta za sve vaše trenutke

 

Lako i bežično upravljanje uz prekidač za prigušivanje (priložen)

Prekidač za prigušivanje za Philips Hue napaja se na baterije, a omogućuje lako upravljanje White Ambiance svjetlima. Krećite se kroz 4 različite svjetlosne scene jednostavnim pritiskom gumba za uključivanje, mijenjajte razinu prigušivanja i postavite radi lakoće uporabe. Prekidač za prigušivanje može se postaviti bilo gdje u svoje malo i elegantno ležište te ne zahtijeva kabele. Koristite kao daljinski upravljač ili kao prekidač za svjetlo na zidu te uživajte u pravom planu rasvjete za svaki trenutak u danu. Jednom prekidaču za prigušivanje možete dodati do 10 Hue svjetala.

Opustite se, čitajte, usredotočite se i napunite energijom – uz planove rasvjete

Svjetlost utječe na naše raspoloženje i ponašanje. Philips Hue vam može pomoći da pretvorite svakodnevnu rutinu u trenutke u kojima možete uživati. Preskočite jutarnju kavu i pripremite se za dan uz hladno, jarko dnevno svjetlo koje vam pomaže da tijelo i um napunite energijom. Ostanite usredotočeni uz precizno prilagođeno jarko bijelo svjetlo. Možete se i opustiti uz meki sjaj bijelog svjetla za savršen završetak dana.

Potpuna kontrola s pametnog uređaja uz Hue most

Povežite Philips Hue svjetla s mostom kako bi vam bile dostupne neograničene mogućnosti sustava.

Rasvjeta za sve vaše trenutke

Dočarajte ugođaj uz toplo bijelo i hladno dnevno svjetlo

Postavite odgovarajući ugođaj za svaki trenutak i ukrasite dom svjetlom, od toplog do hladnog bijelog. Uživajte u različitim stilovima tijekom cijele godine, bilo da se radi o jasnom bijelom svjetlu koje vas podsjeća na proljetni povjetarac, toplom bijelom svjetlu ljetnog sunca ili hladnom dnevnom svjetlu zime.

Probudite se i zaspite na prirodan način

Philips Hue pomoći će vam da se izvučete iz kreveta onako kako volite te započnete dan osjećajući se osvježeno. Intenzitet svjetla postepeno se pojačava, oponašajući efekt izlaska sunca, i pomaže vam da se probudite na prirodan način, umjesto buđenja glasnom budilicom. Započnite dan na pravi način. Uvečer, opuštajuće toplo bijelo svjetlo pomaže vam da se opustite i pripremite tijelo za dobar san. Za ovu funkciju potrebno je povezivanje s Philips Hue mostom.

Pametna kontrola, kod kuće i izvan nje

Philips Hue aplikacije za iOS i Android omogućuju vam daljinsko upravljanje svjetlima s bilo kojeg mjesta. Provjerite jeste li zaboravili isključiti svjetla prije odlaska iz kuće te ih uključite ako radite do kasno. Za ovu funkciju potrebno je povezivanje s Philips Hue mostom.

Rasvjeta za sve vaše trenutke

Postavite praktične mjerače vremena

Pomoću funkcije za odabir rasporeda iz aplikacije Philips Hue, možete učiniti da se doima kao da ste kod kuće kada niste. Odaberite uključivanje rasvjete u unaprijed određeno vrijeme, tako da bude uključena kada dođete kući. Možete čak odabrati uključivanje rasvjete u raznim sobama u različito vrijeme. Naravno, možete odabrati i postupno isključivanje rasvjete po noći, tako da ne morate brinuti jeste li neko svjetlo ostavili uključenim. Za ovu funkciju potrebno je povezivanje s Philips Hue mostom.

Upravljajte na svoj način

Povežite Philips Hue svjetla s mostom i krenite u istraživanje beskonačnih mogućnosti. Svjetlom možete upravljati s pametnog telefona ili tableta putem aplikacije Philips Hue; osim toga, sustavu možete dodavati prekidače za aktivaciju rasvjete. Postavite mjerače vremena, obavijesti, alarme i još mnogo toga za potpun Philips Hue doživljaj. Philips Hue radi čak i uz Amazon Alexa, Apple Homekit i Google Home kako bi vam omogućio glasovno upravljanje svjetlima.

Snažno izlazno svjetlo

Vrlo kvalitetno snažno bijelo svjetlo dostatno za svaki trenutak ili zadatak.


Hue White Ambiance
Dvostruka reflektorska svjetiljka Pillar

Ako dodate reflektorsku svjetiljku Philips hue White Ambiance Pillar svom Philips hue sustavu, moći ćete uživati u prirodnom bijelom svjetlu koje vam pomaže da se razbudite, napunite energijom, koncentrirate, čitate i opuštate. Vrlo kvalitetna reflektorska svjetiljka napravljena je da traje, a posebna pažnja posvećena je detaljima

Rasvjeta za sve vaše trenutke od zore do sumraka
- Prekidač za prigušivanje priložen
- GU10
- Crna
- Pametno upravljanje uz Hue Bridge*
Specifikacije
Proizvođač Philips
Kratki opis Uključene 2 kom HUE GU10 white ambiance žarulja + dimmer switch
Jamstvo 2 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.