Rocket Arena Mythic Edition PC

Šifra
3202062099
Kataloški broj
E03990
Datum izlaska: 14.07.2020.
79,00 kn
Dostupnost ovog artikla
  • Trenutno nedostupnoRaketirajmo! Dobrodošli u svijet u kojem su pravila napisana raketnim gorivom! Rakete vladaju svime u Rocket Areni, eksplozivnom 3v3 pucačini u kojem nikad niste van akcije. Ovladajte jedinstvenim raketama i sposobnostima vašeg heroja da upravljate arenom i postanite šampion! Isprobajte sve veći popis raznolikih junaka s prepoznatljivim moćima. Unovčite nove strategije i taktike temeljene na vašem odredu, istražite širok izbor dinamičnih karata i otkrijte pravu dubinu raketnog igranja.


Datum izlaska: 14. srpnja 2020.


Istražite rastući popis fantastičnih junaka, svaki sa prepoznatljivim ličnostima, pozadinama i rivalstvom. Savladajte svoje herojske moćne sposobnosti i rakete s potpisima i iskoristite maksimum u svom odredu. Nikad ne reci umri, jer u Rocket Areni ne možeš! Uzimanje prevelikog broja hitaca ispast će vas iz arene, ali ne i izvan akcije. Odjahajte raketu ravno unatrag, pregledajte scenu i vratite se u borbu.


Postoji više načina za igru. Zaronite u knockout za klasične 3v3 natjecateljske akcije ili se najprije zagrijte protiv RocketBota i isprobajte svoje omiljene kombinacije. Natjecajte se za postizanje golova u Rocketball-u, kontrolirajte zone u Mega Rocket-u i idite na zlato u Treasure Hunt. Raketirajmo!


Potaknite svog unutarnjeg junaka mitskim izdanjem! Mythic Edition uključuje: Guardian Phoenix Jayto Mythic Outfit; Odjeća princeze Kayi od mraza; Oprema Cyber Sailor Blastbeard; Oprema od kamenog hrama Izell; Pulsar Megablast staza; Trag povratka; i 1000 raketnih goriva (koristite raketno gorivo za kupnju Blast Pass-a ili jedinstvenih prilagođavanja, uključujući odjevne predmete, staze na Megablastu i povratne staze u Rocket Areni, prilagodbe su isključivo u kozmetičke svrhe).


Za uzraste od 12 i više godina.Specifikacije
Proizvođač EA
Kratki opis Shooter, PEGI 12+, 2020, PC, EA
Žanr Shooter
Dobna granica 12+
Sezona igre 2020
Preorder Ne

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: