Samsung UV sterilizator za mobitel sa brzim bežičnim punjačem 10W bijeli GP-TOU020SABWQ

Šifra
3008010236
Kataloški broj
GP-TOU020SABWQ
399,00 kn
uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja do čak 36 rata bez kamata! Već od 11,08 kn mjesečno! /mj na 36 Rata
Dostupnost ovog artikla
  • Trenutno nedostupno
UV sterilizator s bežičnim punjenjemUživajte u jednostavnoj sterilizaciji i punjenju


UV sterilizator s bežičnim punjenjem* Dostupnost i naziv proizvoda mogu se razlikovati ovisno o tržištu.* Stvarni se proizvod može razlikovati od prikazanoga na slici.Intuitivan dizajnJednostavno zatvorite poklopac i pritisnite gumb za uključivanje kako biste pokrenuli dezinfekciju na 10 minuta. Sterilizacija će se automatski zaustaviti kad se poklopac otvori kako bi se dobilo na sigurnosti.


Intuitivan dizajn* Za učinkovitu sterilizaciju preporučuje se sterilizirati jednu stranu, a zatim okrenuti predmet i sterilizirati drugu stranu.* Nakon preokretanja nije moguće bežično punjenje.Ispitana učinkovitost sterilizacijeDo 99 % učinka sterilizacije


Ispitale dvije neovisne tvrtke za certifikaciju, Intertek i SGS! UV-C svjetlo ubija do 99 % opasnih klica i bakterija, kao što su E. coli, Staphylococcus i Candida albicans.


Ispitana učinkovitost sterilizacije* Površine predmeta koje nisu izložene UV svjetlu neće se dezinficirati.* Razina dezinfekcije može se razlikovati od površine do površine, ovisno o raznim čimbenicima kao što su vrijeme izloženosti UV svjetlu, duljina UV svjetla koja dosegne površinu predmeta i ostalo.* Razina dezinfekcije na donjoj površini predmeta niža je nego na drugim područjima.* Za učinkovitu sterilizaciju preporučuje se sterilizirati jednu stranu, a zatim okrenuti predmet i sterilizirati drugu stranu.Nesmetano i elegantnoZa sterilizacije magnetski poklopac drži sterilizator zatvorenim, čime se omogućuje stabilnost za korisnike, dok gumeni čepovi ublažavaju udarce i prigušuju buku pri otvaranju i zatvaranju kućišta.


Nesmetano i elegantno


Podržava bežično punjenjeUV sterilizator s bežičnim punjenjem primjenjuje Qi bežičnu tehnologiju za brzo punjenje Vašega pametnog telefona. Kompatibilan je s najnovijim uređajima iOS i Android koji podržavaju bežično punjenje. Kako bi se dobilo na sigurnosti, Vaš će se telefon sterilizirati tek kad se zatvori poklopac.


* Za učinkovitu sterilizaciju preporučuje se sterilizirati jednu stranu, a zatim okrenuti predmet i sterilizirati drugu stranu.* Bežično punjenje nije podržano za pametne satove.* Bežično punjenje nije podržano ako se mobilni telefon postavi tako da je dodirni zaslon okrenut prema dolje.

 

Podržava bežično punjenje


Sterilizirajte predmete koje upotrebljavate svakog danaUklonite bakterije ne samo sa svojega pametnog telefona nego i s raznih predmeta kao što su naočale i dodatni pribor. Očuvajte čistoću svojih predmeta ovim višenamjenskim uređajem. (U prostrani pretinac bez problema stane uređaj Galaxy S20 Ultra)


Sterilizirajte predmete koje upotrebljavate svakog dana


Sterilizirajte predmete koje upotrebljavate svakog danaUklonite bakterije ne samo sa svojega pametnog telefona nego i s raznih predmeta kao što su naočale i dodatni pribor. Očuvajte čistoću svojih predmeta ovim višenamjenskim uređajem. (U prostrani pretinac bez problema stane uređaj Galaxy S20 Ultra)


Sterilizirajte predmete koje upotrebljavate svakog dana


Sterilizirajte predmete koje upotrebljavate svakog danaUklonite bakterije ne samo sa svojega pametnog telefona nego i s raznih predmeta kao što su naočale i dodatni pribor. Očuvajte čistoću svojih predmeta ovim višenamjenskim uređajem.

Jednostavno ga priključite s pomoću jednog USB utora tipa CUpotrijebite USB kabel tipa C za priključivanje UV sterilizatora s pomoću strujnog pretvornika.


Jednostavno ga priključite s pomoću jednog USB utora tipa CJednostavno ga priključite s pomoću jednog USB utora tipa C


Uklapa se u svaki prostorJednostavan, ali moderan dizajn


Svojom nježnom bojom i zaobljenim dizajnom uklapa se u svaki ured ili dom.


Uklapa se u svaki prostor


Sadržaj pakiranjaUV sterilizator s bežičnim punjenjem, USB kabel tipa C, Korisnički priručnik


Sadržaj pakiranja

Tehnički podaci
Boja Bijela


Kompatibilnost
Kompatibilni modeli
sve do Galaxy S20 Ultra


Opće značajke
Tipke 1
Značajke Sterilizacija (10 min)
LED Uključeno / Isključeno način rada Da


Fizičke specifikacije
Dimenzije (Š x V x D)
228x133x49.5 mm
Dimenzije paketa (ŠxVxD)
258x163x56 mm
Težina paketa
715.2 g

Težina
369 g


Snaga
Ukupna snaga
10 W


Tip
ITFIT UV sterilizator
Specifikacije
Proizvođač Designed for Samsung
Materijal N
Kratki opis UV sterilizator za mobilne telefone i slične uređaje, sa mogučnošću bežičnog punjenja.

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: