Shadow Of The Tomb Raider - Definitive Edition PS4

Šifra
3202052506
Kataloški broj
SOTRDEPS4
19,99 EUR
Plaćanje do 36 rata
19,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo

Opis
U Definitivnom izdanju Shadow of the Tomb Raider doživite posljednje poglavlje Larinog podrijetla dok je ona iskovana u Tomb Raidericu kakva je suđena da bude. Kombinirajući osnovnu igru, svih sedam DLC izazovnih grobnica, kao i sva oružja, odjeću i vještine koje je moguće preuzeti, Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition je ultimativni način da doživite Larin odlučujući trenutak.


Preživite i napredujte na najsmrtonosnijem mjestu na Zemlji: ovladajte nemilosrdnim okruženjem džungle kako biste preživjeli. Istražite podvodna okruženja ispunjena pukotinama i sustavima dubokih tunela.


Postanite jedno s džunglom: nadjačana i brojčano nadjačana, Lara mora iskoristiti džunglu u svoju korist. Udarite iznenada i nestanite poput jaguara, koristite blato kao kamuflažu i ulijevajte strah neprijateljima da posijete kaos.


Otkrijte mračne i brutalne grobnice: Grobnice su strašnije nego ikad prije, zahtijevaju napredne tehnike obilaska da bi se do njih došlo, a kada uđu, pune su smrtonosnih zagonetki.


Otkrijte živuću povijest: otkrijte skriveni grad i istražite najveće središte ikad pronađeno u igri Tomb Raider.

Specifikacije
Proizvođač Eidos Montreal
Kratki opis Akcija/avantura, PEGI 18+, 2024, PS4, Eidos Montreal
Maksimalni broj rata 36
Preorder N

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.