Šišač za kosu Remington HC7150 Pro Power Titanium Plus

Šifra
3404020084
Kataloški broj
HC7150
499,00 kn
uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja do čak 36 rata bez kamata! Već od 13,86 kn mjesečno!
Dostupnost ovog artikla
  • Trenutno nedostupno

PRO POWER TITANIUM PLUS ŠIŠAČ ZA KOSU HC7150 
Napravljen za životni stil koji prati 24/7 shemu i one koji uvijek vole izgledati elegantno i dobro njegovano, naš Pro Power Titanium Plus je šišač na koji se možete osloniti. Ovaj inovativni šišač koristi naprednu geometriju oštrica koja je napravljena kako bi maksimalno pojačala učinkovitost šišanja za uredno podrezivanje, omogućujući vam da postignete profesionalne rezultate u vlastitom domu. Objedinjujući svoj Pro Power motor za dvostruku učinkovitost šišanja* i AccuAngle oštrice s kutom od 42 stupnja za oštrije podrezivanje, možete se osjećati samouvjereno svaki put kada u ruke uzmete šišač Pro Power Titanium Plus. Zahvaljujući pouzdanom litijskom sustavu napajanja s 4-satnim punjenjem, nikada se nećete morati brinuti da ćete biti prekinuti na pola puta tijekom oblikovanja, jer Titanium Plus radi bežično do 75 minuta. Štoviše, turbo boost funkcija pruža vam dodatnu snagu koja vam je potrebna samo jednim dodirom gumba, a ako vam je draže, možete upotrijebiti i trimer. Oštrice od titana pružaju izdržljivost i izvedbu, dok inovativni SlideSelect podesivi nastavci s automatskim blokiranjem odabrane dužine omogućuju precizno oblikovanje izgleda. Možete odabrati postavke za duljine skraćivanja od 1 - 44 mm kako biste bili sigurni da ćete uvijek izgledati elegantno, neovisno o tome radi li se o faded beard izgledu ili uređenoj kratkoj bradi. Kabel se može izvaditi iz uređaja uslijed čega se šišač jednostavno pohranjuje i prenosi, ako je potrebno, a dolazi s uljem i četkom za čišćenje kako bi oštrice bile u vrhunskom stanju.

PRO POWER MOTOR PRUŽA DVOSTRUKU IZVEDBU ŠIŠANJA*
Dvostruka izvedba šišanja* znači da se svake sekunde podreže više kose, a s izborom dužina od 1 - 44 mm, možete se uvijek osjećati samopouzdano i izgledati elegantno.

NAPREDNA GEOMETRIJA OŠTRICA
Pro Power motor je napravljen kako bi neprekidno pojačavao učinkovitosti šišanja za uredno podrezivanje kose*, omogućujući vam da postignete profesionalne rezultate u vlastitom domu.

INFORMACIJE O PROIZVODU
Napredna geometrija oštrica
AcuAngle oštrice
Litijski sustav
SlideSelect podesivi nastavci s automatskim blokiranjem
Oštrice sa slojem titana
Rad s kablom/ bežično do 75 minuta rada
Vrijeme punjenja: 4 sata
Mogućnost brzog punjenja
Oštrice zaobljenog vrha
Turbo boost funkcija
2 podesiva češlja od 1 do 44 mm
Mehanizam s oštricama može se skinuti i isprati vodom
USB funkcionalnost
LED lampica indikator punjenja
3 godine jamstva
Četkica za čišćenje
Bočica ulja

Specifikacije
Proizvođač Remington
Kratki opis 1-44mm, 75min upotrebe, 4h vrijeme punjenja

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: