Sniper Elite 5 PS4

Šifra
3202052421
Kataloški broj
SE5PS4
59,59 EUR448,98 kn
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
59,59 EUR448,98 kn

Najnoviji dio nagrađivane serije, Sniper Elite 5 nudi neusporedivo snajpersko djelovanje, taktičku borbu u trećem licu i poboljšanu kameru za ubijanje. Probijte se kroz najzanimljivije karte dosad, s mnogim lokacijama iz stvarnog svijeta snimljenim sa zadivljujućim detaljima i poboljšanim sustavom obilaska koji vam omogućuje da ih istražite više nego ikad prije.
Francuska, 1944. – U sklopu tajne operacije američkih rendžera za slabljenje utvrda Atlantikwall duž obale Bretanje, elitni strijelac Karl Fairburne stupa u kontakt s francuskim Pokretom otpora. Ubrzo otkrivaju tajni nacistički projekt koji prijeti okončanjem rata prije nego što saveznici uopće uspiju napasti Europu: Operacija Kraken.

EKSPANZIVNA KAMPANJA
Mnoge lokacije u stvarnom svijetu snimljene su pomoću fotogrametrije kako bi se ponovno stvorilo živo, impresivno okruženje, a više točaka infiltracije i izvlačenja te popis ciljeva za ubojstvo pružaju potpuno novu perspektivu svakoj misiji. Suočite se s nacističkom zavjerom solo ili surađujte s partnerom, s poboljšanom mehanikom suradnje koja vam omogućuje dijeljenje streljiva i predmeta, izdavanje naredbi i međusobno liječenje.

NAPREDNA FIZIKA GUNPLAY-a I PUTOVANJE
Koristite zipline, spuštajte se niz padine i šimirajte duž izbočina kako biste došli do savršene točke gledišta ili se šunjali pokraj oštrookog vidikovca. Uzmite u obzir opcije kundaka i cijevi zajedno s gravitacijom, vjetrom i otkucajima srca dok nišanite na metu.

PRILAGOĐAVANJE VISOKOG KALIBRA
Koristite radne stolove za prilagodbu i nadogradnju gotovo svakog aspekta vašeg oružja – mijenjajte nišane, kundake, cijevi, spremnike i još mnogo toga. Puške, puške i pištolji imaju veliki izbor opcija. Povrh toga, možete odabrati streljivo koje odgovara vašoj meti, od oklopnog do nesmrtonosnog.

NAČIN INVAZIJE – PAD KAMPANJE U PvP-u I CO-OP-u
Napadnite na kampanju drugog igrača kao snajperist Osovine i uključite se u smrtonosnu igru ​​mačke i miša, pružajući novu dimenziju izazovu dok vrebate svoj plijen. Alternativno, kao Karl možete pozvati pomoć i dobiti drugog snajperista koji će vam pomoći da izađete iz nezgodne situacije.

NAPETI ADVERZIJALNI MULTIPLAYER
Prilagodite svoj lik i opremu i zaradite XP, medalje i vrpce dok se upuštate u intenzivno natjecateljske bitke sa 16 igrača koje će stvarno testirati vaše vještine pucanja. Ako je zadruga više vaš stil, možete se udružiti s do 3 druga igrača protiv valova neprijatelja u načinu rada za preživljavanje.

POBOLJŠANA UBOJILAČKA KAMERA
Realističnija i jezivija nego ikad, vraća se rendgenska kamera za ubijanje, pokazujući vam pravu razornu snagu svakog hica. Kosti nepredvidivo odbijaju metke, probijajući novi put kroz neprijateljska tijela. SMG i pištolji također mogu aktivirati kill kamere, uključujući više hitaca u dramatičnom usporenom snimku.

Specifikacije
Proizvođač Rebellion Developments
Maksimalni broj rata 36
Preorder N

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: