Star Wars Jedi: Survivor XBSX

Šifra
3202120046
Kataloški broj
116846
79,99 EUR602,68 kn
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
79,99 EUR602,68 kn

Pobjegni Imperiju i preživi kao jedan od posljednjih preostalih Jedija u galaksiji
STAR WARS Jedi: Survivor™ nastavlja se pet godina nakon događaja iz nastavka STAR WARS Jedi: Fallen Order™. Cal mora ostati korak ispred Imperija koji ga stalno proganja dok sve više osjeća pritisak što je jedan od posljednjih preostalih Jedija u galaksiji.
Igra koju je razvio tim veterana studija Respawn Entertainment, igra STAR WARS Jedi: Survivor nadovezuje se na kultne priče, svjetove i likove iz STAR WARS priča te uzbudljivu borbu koju si prvi put doživio u igri STAR WARS Jedi: Fallen Order.
STAR WARS Jedi: Survivor izrađuje se za trenutačnu generaciju hardvera za igranje kako bi se stvorio dubljI i prostraniji doživljaj igranja nove igre iz franšize STAR WARS za igrače diljem svijeta kada se ona objavi 2023. godine.
Nastavi Calovo putovanje
Cal više nije padawan, došao je na svoje i postao moćni Jedi vitez. Mračna vremena se približavaju – s novim i poznatim neprijateljima koji ga okružuju, Cal će morati odlučiti koliko je daleko spreman ići da spasi svoje najbliže.
Učini korak više
Filmski sustav borbe vraća se s dodatnim sposobnostima Sile i novim stilovima borbe svjetlosnim mačem. Kreativno iskoristi sve te sposobnosti i oružja kako bi se strateški suočio s brojnim neprijateljima. Procijeni njihove snage i slabosti dok se pametno koristiš vještinama iz svoje obuke da poraziš protivnike i riješiš misterije koji ti stoje na putu.
Istraži neukroćenu galaksiju
Otkrij nove planete i poznate granice u galaksiji iz svijeta Star Wars, svaki od njih sadržava jedinstvene biome, izazove i neprijatelje. Savladaj nove vještine, opremu i sposobnosti koje će poboljšati tvoje načine istraživanja, borbe i kretanja. S većim područjima za istraživanje i više za otkriti izvan utabanih staza, igrači koji krenu u avanturu iza horizonta pronaći će skrivene nagrade.


 

Specifikacije
Proizvođač EA
Kratki opis Akcija/avantura, PEGI 12+, 2023, XBox SX, EA
Maksimalni broj rata 36
Žanr Akcija/avantura
Dobna granica 12+
Sezona igre 2023
Preorder N

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: