Stropna svjetiljka Philips Still HUE aluminijum

Šifra
2909010050
Kataloški broj
915005402601
1.039,00 kn
uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja do čak 36 rata bez kamata! Već od 28,86 kn mjesečno!
Dostupnost ovog artikla
  • Trenutno nedostupno

Rasvjeta za sve vaše trenutke od zore do sumraka
Prekidač za prigušivanje priložen
Ugrađeno LED svjetlo
Aluminij
Pametno upravljanje uz Hue Bridge*


Snažno izlazno svjetloSnažno izlazno svjetloVrlo kvalitetno snažno bijelo svjetlo dostatno za svaki trenutak ili zadatak.


Lako i bežično upravljanje uz prekidač za prigušivanje (priložen)Lako i bežično upravljanje uz prekidač za prigušivanje (priložen)Prekidač za prigušivanje za Philips Hue napaja se na baterije, a omogućuje lako upravljanje White Ambiance svjetlima. Krećite se kroz 4 različite svjetlosne scene jednostavnim pritiskom gumba za uključivanje, mijenjajte razinu prigušivanja i postavite radi lakoće uporabe. Prekidač za prigušivanje može se postaviti bilo gdje u svoje malo i elegantno ležište te ne zahtijeva kabele. Koristite kao daljinski upravljač ili kao prekidač za svjetlo na zidu te uživajte u pravom planu rasvjete za svaki trenutak u danu. Jednom prekidaču za prigušivanje možete dodati do 10 Hue svjetala.


Opustite se, čitajte, usredotočite se i napunite energijom – uz planove rasvjeteOpustite se, čitajte, usredotočite se i napunite energijom – uz planove rasvjeteSvjetlost utječe na naše raspoloženje i ponašanje. Philips Hue vam može pomoći da pretvorite svakodnevnu rutinu u trenutke u kojima možete uživati. Preskočite jutarnju kavu i pripremite se za dan uz hladno, jarko dnevno svjetlo koje vam pomaže da tijelo i um napunite energijom. Ostanite usredotočeni uz precizno prilagođeno jarko bijelo svjetlo. Možete se i opustiti uz meki sjaj bijelog svjetla za savršen završetak dana.


Potpuna kontrola s pametnog uređaja uz Hue Bridge/mostPotpuna kontrola s pametnog uređaja uz Hue Bridge/mostPovežite Philips Hue svjetla s mostom kako bi vam bile dostupne neograničene mogućnosti sustava.


Dočarajte ugođaj uz toplo bijelo i hladno dnevno svjetloDočarajte ugođaj uz toplo bijelo i hladno dnevno svjetloPostavite odgovarajući ugođaj za svaki trenutak i ukrasite dom svjetlom, od toplog do hladnog bijelog. Uživajte u različitim stilovima tijekom cijele godine, bilo da se radi o jasnom bijelom svjetlu koje vas podsjeća na proljetni povjetarac, toplom bijelom svjetlu ljetnog sunca ili hladnom dnevnom svjetlu zime.


Probudite se i zaspite na prirodan načinProbudite se i zaspite na prirodan načinPhilips Hue pomoći će vam da se ustanete iz kreveta onako kako volite i započnete dan osjećajući se osvježeno. Svjetlina se postepeno pojačava, oponašajući efekt izlaska sunca i pomaže vam da se probudite na prirodan način, umjesto buđenja glasnom budilicom. Započnite dan na pravi način. Navečer vam opuštajuće toplo bijelo svjetlo pomaže da se opustite i pripremite tijelo za dobar san. Za ovu funkciju potrebno je povezivanje s uređajem Philips Hue Bridge.


Pametna kontrola, kod kuće i izvan njePametna kontrola, kod kuće i izvan njePhilips Hue aplikacije za iOS i Android omogućuju vam daljinsko upravljanje svjetlima s bilo kojeg mjesta. Provjerite jeste li zaboravili isključiti svjetla prije odlaska iz kuće te ih uključite ako radite do kasno. Za ovu funkciju potrebno je povezivanje s Philips Hue mostom.


Postavite automatske rasporede paljenja svjetala, svjetlosne podsjetnike, alarme i sličnoPostavite automatske rasporede paljenja svjetala, svjetlosne podsjetnike, alarme i sličnoPomoću funkcije za odabir rasporeda iz aplikacije Philips Hue, možete učiniti da se doima kao da ste kod kuće kada niste. Odaberite uključivanje rasvjete u unaprijed određeno vrijeme, tako da bude uključena kada dođete kući. Možete čak odabrati uključivanje rasvjete u raznim sobama u različito vrijeme. Naravno, možete odabrati i postupno isključivanje rasvjete po noći, tako da ne morate brinuti jeste li neko svjetlo ostavili uključenim. Za ovu funkciju potrebno je povezivanje s Philips Hue mostom.


Upravljajte na svoj načinUpravljajte na svoj načinPovežite Philips Hue svjetla s mostom i krenite u istraživanje beskonačnih mogućnosti. Svjetlom možete upravljati s pametnog telefona ili tableta putem aplikacije Philips Hue; osim toga, sustavu možete dodavati prekidače za aktivaciju rasvjete. Postavite mjerače vremena, obavijesti, alarme i još mnogo toga za potpun Philips Hue doživljaj. Philips Hue radi čak i uz Amazon Alexa, Apple Homekit i Google Home kako bi vam omogućio glasovno upravljanje svjetlima.

Specifikacije
Proizvođač Philips
Kratki opis Stropna svijetiljka, 1x32W, dimmer switch uključen

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: