Switch MotoGP 23

Šifra
3202092279
Kataloški broj
MOTO23NSW
49,99 EUR376,65 kn
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
49,99 EUR376,65 kn
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

Osjećaj utrkivanja rame uz rame s najhvaljenijim MotoGP prvacima ponovno se vraća na stazu, s novim poglavljem prepunim uzbudljivih novih značajki!


I baš kao što postoji samo jedan vozač koji će na kraju osvojiti prvenstvo, tako postoji samo jedna službena MotoGP videoigra!


Glavne značajke:
NOVA KARIJERA ZA OTKRIVANJE
Vaš krajnji cilj mogao bi i dalje biti isti: penjanje na ljestvici od Moto3 do Moto2 do Olimpa MotoGP-a, ali način na koji možete odabrati put svoje karijere potpuno je redizajniran kako bi vam pružio najrealističnije i najosobnije iskustvo ikada. Odnos s drugim vozačima igrat će glavnu ulogu: suparništva mogu stvarno utjecati na utrku i naposljetku na vašu karijeru, stoga obratite pozornost na novu virtualnu platformu društvenih medija unutar igre... i čuvajte leđa! I baš kao u stvarnom životu, ključni trenuci mogu iznenada potaknuti vašu karijeru: ovo su nove prekretnice, prečaci za brže kretanje kroz različite klase s posvećenim izazovima.
UZBUĐENJE ZA SVAKOGA
Bilo da ste vješt, iskusan vozač ili ste prvi put na 2 kotača, MotoGP 23 zna kako učiniti vaše iskustvo uvijek ugodnim i motivirajućim. Novi Neural Aid System dizajniran je za analizu vaše izvedbe i pruža vam podršku u stvarnom vremenu pri upravljanju, kočenju i ubrzanju. Namjenski vodiči omogućit će vam dubinsko istraživanje specifičnih aspekata igre. A zatim, nastavite graditi svoje samopouzdanje ili usavršavajte svoj stil u prestižnoj MotoGP™ akademiji, kako biste naučili sve trikove da postanete prvak.
SVE SE MOŽE PROMIJENITI
Easy nikad nije ostvario velike pobjede. Dakle, ako ste spremni za izazov, svidjet će vam se nova značajka Dynamic Weather! Donijet će najvišu razinu nepredvidivosti u igri, sa suhom utrkom koja se brzo može pretvoriti u mokri haos. Maksimalno iskoristite novo pravilo Flag-to-Flag da zamijenite svoje bicikle i ostvarite stratešku prednost nad svojim suparnicima! Kad se sve može promijeniti, vrijeme je sve!
UČINI GA PO SVOM
Vaš osobni stil ne pokazuje se samo u načinu na koji vozite, on također blista kroz izgled koji odaberete! Dakle, oslobodite svoju kreativnost i pokažite svoj stil s beskrajnim mogućnostima koje nude naši moćni grafički uređivači!
Sada možete dijeliti svoje kreacije iz D1 zahvaljujući značajci unakrsnog igranja.
UTRKA BEZ OGRANIČENJA
Da biste dokazali da ste najbolji, morate izazvati svakoga. Pa, sada možete. MotoGP 23 nudi punu cross-play* za natjecanje s drugim igračima bez obzira na njihovu platformu i generaciju konzole. A kada je konkurencija u istoj prostoriji s vama, način Split-Screen pomoći će vam da otkrijete tko je pravi kralj kauča.
Konačno, nove rangirane utrke omogućit će vam da se suprotstavite drugim igračima iste razine vještine kako biste uživali u najintenzivnijim i najizazovnijim dvobojima!

Specifikacije
Proizvođač Milestone S.r.l
Kratki opis Vožnje, PEGI 3+, 2023, Switch, Milestone
Maksimalni broj rata 36
Žanr Vožnje
Dobna granica 3+
Sezona igre 2023
Preorder N

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: