Tava Tefal Elegance C3670403 24cm

Šifra
3411010003
Kataloški broj
C3670403
Iskoristi pogodnost - 10% za plaćanje do 12 rata na asortiman Tefal i Berlinger Haus posuđa, uz upis promo koda TAVICA10. Ne zbraja se sa ostalim popustima.
169,00 kn
152,10 kn * prikaz snižene cijene s uračunatim popustom putem unosa Promo koda u košarici
Dostupnost ovog artikla
  • Trenutno nedostupno

Tefal Tefal Elegance C3670403 promjera 24 cm donijet će vam savršene rezultate u kuhanju bez napora. Zahvaljujući Thermo-Spot® sustavu, koji se zagrijava crveno, znat ćete kada je tava jednako topla i spremna za kuhanje ili roštilj. Potpuno nova površina Titanium Force osigurava neanjanje zahvaljujući tvrdom osnovnom sloju s česticama titana i holografskim slojem. Šalica za umak ima ergonomsku ručku za veću udobnost u uporabi i dovoljno je duboka za pripremu obiteljskih porcija. Vanjska površina je također neljepljiva, što olakšava čišćenje. Možete pripremiti hranu u njoj na svim izvorima topline, osim indukcije. Dizajniran i izrađen u Francuskoj.


Tefal C3670403 Elegance
- promjer 24 cm
- pruža savršene rezultate u kuhanju bez napora
- zahvaljujući sustavu Thermo-Spot®, koji se zagrijava crvenom bojom, znat ćete kada je tava samo topla i spremna za kuhanje ili pečenje na roštilju
- potpuno nova površina Titanium Force osigurava nelijepljenje zahvaljujući tvrdom osnovnom sloju s česticama titana i holografskim slojem
- ima ergonomsku ručku za veću udobnost u uporabi
- dovoljno je dubok da pripremi obiteljske porcije
- vanjska površina je također neljepljiva, što olakšava čišćenje
- na njemu možete pripremiti hranu na svim izvorima topline, osim indukcije
- dizajniran i proizveden u Francuskoj

Specifikacije
Kratki opis DA struja, plin, staklokeramika, NE indukcija

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite na sliku iznad.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: