Tava Tefal Elegance C3671003 palačinke 25cm

Šifra
3411010001
Kataloški broj
C3671003
Iskoristi pogodnost - 10% za plaćanje do 12 rata na asortiman Tefal i Berlinger Haus posuđa, uz upis promo koda TAVICA10. Ne zbraja se sa ostalim popustima.
169,00 kn
152,10 kn * prikaz snižene cijene s uračunatim popustom putem unosa Promo koda u košarici
Dostupnost ovog artikla
  • Trenutno nedostupno

Tava za palačinke TEFAL Elegance C3671003, 25cm
Tefal Elegance je asortiman lonaca s visokim učinkom i laganim za upotrebu, posebno dizajniran da zadovolji sve vaše dnevne potrebe. Novi Thermo-Spot® sustav označava idealnu temperaturu za kuhanje, pružajući savršene rezultate s lakoćom, a novi premaz koji se jednostavno čisti Titanium Force osigurava optimalno klizanje duže. Dizajnirana za stvaranje ukusnih jela, paleta Elegance nudi udobne ručke za jednostavno rukovanje. Kompatibilno sa svim izvorima topline osim indukcijske ploče.


Neljepljive tave za ukusne i jednostavne dnevne sesije kuhanja
Kuhajte ukusna jela svaki dan zahvaljujući asortimanu Tefal Elegance tave i lonaca. Kuhanje nikad nije bilo lakše zahvaljujući prevlaci Titanium Force koja nudi poboljšani proklizavanje. Raspon Elengance kompatibilan je sa svim izvorima topline, osim indukcijskih ploča. Nudi dovoljno dubok oblik i mnoštvo blagodati kako bi kuhanje bilo puno lakše. Novi Thermo-Spot sustav označava idealnu temperaturu za kuhanje i osigurava savršene rezultate s lakoćom. Jednostavno i učinkovito pripremite srdačna jela zahvaljujući ergonomskoj kvaci. Zahvaljujući konsolidiranom tijelu koje nudi snažne performanse, serija Elegance osigurava lako kuhanje i vrhunske performanse.


Posuda za palačinke Tefal Elegance 25 cm C3671003
Kompatibilan je sa svim izvorima topline, osim indukcijske ploče za ukusne dnevne rezultate. Dizajnirana za zdrava i ukusna jela;
Novi Titanium Force premaz nudi savršene i dugotrajne klizne performanse;
Thermo-Spot® indikator postaje potpuno crven kada kad tava postigne idealnu temperaturu za kuhanje;
Neljepljivi premaz, iznutra i izvana, 100% siguran ideal za svakodnevnu upotrebu;
Ojačano tijelo za robusne performanse.

Specifikacije
Kratki opis DA struja, plin, staklokeramika, NE indukcija

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite na sliku iznad.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: