Titanfall 2 PC

Šifra
320206122
Kataloški broj
1027204
169,00 kn
4,37 kn/mj+pdv Pošaljite upit * prikaz okvirne rate najma putem GRENKE leasinga na 36 mj.
Dostupnost ovog artikla
  • Trenutno nedostupno

Info: FPS/Mech akcijska igra, nasljednik Titanfalla iz 2014. Zašto igrati: Fini singleplayer i multiplayer. Prekrasna grafika i igrivost. Jako dobra kombinacija FPS-a i 3D borilačkih igara, sa mechovima u glavnoj ulozi. Ako vam je dosta klasičnih FPS-ova, Titanfall 2 je fantastična alternativa. Uskočite u vašu čeličnu grdosiju i donesite mir, sreću i blagostanje vašim suparnicima. Uz malo prijateljskog uvjeravanja plazmama, topovima i posebnim moćima, a može i uz malo makljaže iz prve ruke :-) 

 Titani su egzoskeleti (ok, Mechevi) kojima upravljaju piloti, kao i u prvom Titanfallu. Vaš pilot ima cijeli spektar diplomatskih vještina koji će mu pomoći u pregovorima poput parkour skakutanja, nevidljivog plašta, dvostrukog skoka, jetpacka ili hodanja po zidovima, a sve da bi ste stigli u bolju poziciju za daljnje razgovore. Brze, krvave i bez milosti :-). 

 Titani su sporiji ali i znatno moćniji od pilota, a njihove specijalne mogućnosti ovise o klasi, kojih sada ima šest više. Igra je usporena da bi se olakšalo igranje novim ugračima, no time nije nimalo izgubila na igrivosti ili atraktivnosti. Sustav napredovanja je unaprijeđen, s više oružja i mogućnosti customizacije. Osim vizualnih dorada - koje su za prste polizat, pogledajte video - Titanfall 2 će donijeti sedam novih mogućnosti mehanike igre.


 Između ostaloga, imat ćete na raspolaganju uklizavanje, pulsirajuću oštricu za bacanje, holo pilota koji oponaša pravog i zbunjuje neprijatelje, grappling hook uz pomoću kojeg stavljate neprijatelja u praćku i lansirate ga tamo gdje ne želi biti :-).  Titanfall 2 donosi zabavu na kvadrat, i zasigurno će biti jedna od najboljih igara jeseni / zime 2016.


Specifikacije
Proizvođač EA
Materijal N
Kratki opis Shooter, PEGI 16+, 2017, PC, EA
Žanr Shooter
Dobna granica 16+
Sezona igre 2017

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: