TV 65" Samsung QLED 65Q60A

Šifra
2602332445
Kataloški broj
QE65Q60AAUXXH
Posebna pogodnost u periodu od 09.08.2021. do 31.03.2022.g. uz kupovinu ovog modela televizora na poklon dobivate na korištenje 3 mjeseca Spotify Premium usluge (paket „Premium Individual”). Kako biste aktivirali ovu promociju, potrebno je pristupiti izborniku aplikacije Samsung Promotion na vašem televizoru te odabrati promociju 3 mjeseca Spotify Premium unutar koje se nalaze daljnji koraci za jednostavnu aktivaciju promocije.
Posebna akcijska cijena u periodu od 19.10. do 31.10.2021.g. ili do isteka zaliha.
Posebna pogodnost u periodu od 19.10. do 28.10.2021.g. 10% pousta uz promo kod S10.
15% popusta za plaćanja PBZ Premium Visa karticama do 36 rata uz promo kod PREMIUMVISA-15 u periodu od 19.10. do 28.10.2021.g. Ne zbraja se sa ostalim promo popustima!
10.399,00 kn (-40%)  7.299,00 kn
Ušteda 3.100,00 kn uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja do čak 36 rata bez kamata! Već od 202,75 kn mjesečno! /mj na 36 Rata
6.204,15 kn * prikaz snižene cijene s uračunatim popustom putem unosa Promo koda u košarici
Web narudžbe - Isporuka odmah
AKCIJA
sticker-sticker-actionBriljantne, dugotrajne boje uz Quantum Dot tehnologiju

Briljantne, dugotrajne boje uz Quantum Dot tehnologiju


Optimizirana nijansa boje pozadinskog osvjetljenja za bolji kontrastDual LED tehnologija


Inovativna tehnologija pozadinskog osvjetljenja optimizacijom nijansi boje pozadinskog osvjetljenja donosi jači i precizniji kontrast koji najbolje odgovara sadržaju koji gledate.


Širi raspon kontrasta u kinematografskom rasponuQuantum HDR tehnologija


Quantum HDR tehnologija na površinu izvlači sve detalje i pojačava kontrast tako da svaku sliku možete doživjeti u punoj snazi. Nadmašujući vodeće standarde, dinamičko mapiranje tonova HDR10+ tehnologije stvara dublje tonove crne, živopisnije slike, a detalje uvijek prikazuje u punom sjaju.


Širi raspon kontrasta u kinematografskom rasponu* Raspon svjetljivosti Quantum HDR tehnologije temelji se na internim normama ispitivanja i podložan je promjeni prema uvjetima gledanja ili specifikacijama.Pametniji, brži 4K procesorQuantum Lite 4K procesor


Samsungov snažan procesor optimizira kvalitetu zvuka na temelju sadržaja koji se gleda. Osim toga, snažno povećavanje rezolucije na 4K pobrinut će se da svaki sadržaj koji volite možete gledati u 4K rezoluciji.

 

Pametniji, brži 4K procesor
Virtualan zvuk koji prati radnju


Object Tracking Sound Lite tehnologija (OTS Lite)

3D surround zvuk, koji nastaje zahvaljujući našem virtualnom gornjem audiokanalu, učinit će da Vas doživljaj zvuka potpuno obuzme. Virtualan zvuk koji prati radnjuTV i zvučnik djeluju u savršenom skladuQ-Symphony tehnologija


Okružite se zvukom s televizora i zvučnika koji djeluju u savršenom skladu. Q-Symphony tehnologija obrade zvuka na jedinstveni način omogućuje televizoru i zvučnicima da rade istovremeno radi boljeg surround efekta bez utišavanja zvučnika televizora.


* Q-Symphony tehnologija dostupna je samo s kompatibilnim zvučnikom. Provjerite kompatibilnost Q-Symphony tehnologije na specifikacijama zvučnika.

 

TV i zvučnik djeluju u savršenom skladu


Zvuk prilagođen sadržaju koji gledateAdaptive Sound


Adaptive sound tehnologija prilagođavanja zvuka odlikuje se zvučno-prostornom inteligencijom koja optimizira zvuk na temelju analize scena u stvarnom vremenu prema vrsti sadržaja.

 

Zvuk prilagođen sadržaju koji gledate
Elegantniji i tanji no ikada


AirSlim

Nevjerojatan, u ovoj kategoriji dosad još neviđeno tanak dizajn, čini da se Vaš televizor neprimjetno stapa sa zidom. Elegantniji i tanji no ikada

Uglađeni pokreti za jasnu sliku


Motion Xcelerator

Doživite jasnu sliku i radne značajke jer ova tehnologija automatski procjenjuje i po potrebi nadoknađuje sličice u odnosu na izvor sadržaja. Uglađeni pokreti za jasnu sliku


Trenutno reagira na Vaše naredbe


Automatski način rada s niskom latencijom

Uživite se u igru brže uz Automatski način rada s niskom latencijom (ALLM) koji optimizira postavke zaslona tako da imate više kontrole uz jedva primjetno ulazno kašnjenje. Glatko kretanje kroz igru doživite u njegovu najčudesnijem obliku, bez zamućenja zbog pokreta i trzanja.


* Nisko ulazno kašnjenje mjeri se na temelju internih uvjeta ispitivanja i podložno je promjeni ovisno o okružju igranja ili posebnim uvjetima.Upravljajte novim i starim uređajimaAplikacija SmartThings


Neka Vaš televizor automatski prepozna, odmah se poveže i intuitivnim sučeljem prikaže sve Vaše uređaje u njegovoj blizini. Aplikacija SmartThings podržava mobilne/IoT uređaje, kamere, pametne uređaje, ali uključuje i podršku za starije uređaje. Nakon što povežete uređaje, služiti se njima bit će Vam jednostavno kao služiti se Vašim One daljinskim upravljačem.


* Molimo, proučite stranicu za podršku za pojedinosti o kompatibilnim uređajima. * Prepoznavanje uređaja putem Wi-Fi mreže trenutačno nije podržano te će biti omogućeno budućim ažuriranjem softvera. * Za upotrebu aplikacije SmartThings potreban je važeći Samsung račun.

 

Upravljajte novim i starim uređajimaJednostavno dodirnite za povezivanjeTap View opcija


Zrcaljenje filmova ili glazbe s Vašega mobitela na televizor jednostavno je poput dodira. Kada svojim mobitelom dodirnete televizor, on taj dodir prepoznaje i automatski pokreće zrcaljenje. Tako se možete brzo i jednostavno prebaciti na televizor i nastaviti uživati u svojemu omiljenom sadržaju.


* Tap View opcija dostupna je na uređajima Samsung Galaxy sa sustavom Android OS 8.1 ili novijim.* Nije dostupno u Q60A 32"

 

Jednostavno dodirnite za povezivanje


Odaberite glasovnog pomoćnika na kojeg ste navikliMultiple Voice Assistants


Odaberite svojega glasovnog pomoćnika; Bixby, Amazon Alexa ili Google Assistant. Prvi su put sva tri pomoćnika ugrađena u Vaš Samsung televizor kako bi Vam donijela optimalan doživljaj zabave i mogućnosti naprednog upravljanja u Vašemu povezanom domu.


* Samsung u svakom trenutku, prema vlastitom nahođenju i bez prethodnog upozorenja ili obavijesti, zadržava pravo izmjene usluga glasovnih pomoćnika ili bilo kojeg dijela usluga glasovnih pomoćnika. Prikazani sadržaji, TV usluge i funkcionalnosti možda neće biti dostupne u svim regijama i područjima.* Bixby sustav glasovnih naredbi prepoznaje engleski (US/UK), francuski, španjolski, njemački, talijanski, kineski i korejski jezik. Sustav ne prepoznaje sve naglaske, narječja i izraze.* Amazon, Alexa i svi povezani logotipi zaštitni su znakovi tvrtke Amazon.com, Inc. ili s njom povezanih društava.* Google je zaštitni znak tvrtke Google LLC.

 

Odaberite glasovnog pomoćnika na kojeg ste navikli


Dom je tamo gdje je zdravljeAplikacija Samsung Health


Aplikacija Samsung Health olakšava Vam da ostanete u formi kod kuće uz mogućnost praćenja podataka na zaslonu, uključujući one o broju dovršenih vježbi, ukupnom vremenu vježbanja i utrošenim kalorijama – možete i sinkronizirati podatke s kompatibilnog mobilnog ili nosivog uređaja.


Dom je tamo gdje je zdravlje* Dostupnost pružatelja usluge sadržaja, a time i sadržaja tjelovježbe može se razlikovati ovisno o državi i regiji. * Upotreba sadržaja dostupnog u aplikaciji Samsung Health može zahtijevati dodatno plaćanje. * Dostupnost usluga podliježe promjenama bez prethodne obavijesti. * Korisnik mora biti prijavljen u isti Samsung račun na televizoru kao i na mobilnom uređaju. * Sinkronizacija podataka o zdravlju zahtijeva kompatibilan mobilni uređaj, nosive uređaje s podrškom za Samsung Health.


Tehnički podaci
Proizvod QLED
Serija 6


Zaslon
Veličina zaslona 65"
Razlučivost
3,840 x 2,160
Zakrivljenost ekrana N/P


Videozapisi
Sustav za obradu slike Quantum Lite 4K procesor
PQI (indeks kvalitete slike) 3100
HDR (High Dynamic Range) Quantum HDR tehnologija
HDR 10+ Certificiran (HDR10+)
HLG (Hybrid Log Gamma) Da
Kontrast Mega Contrast
Boja 100 %-tni volumen boje uz Quantum Dot tehnologiju
Kut gledanja N/P
Micro Dimming Vrhunsko UHD zatamnjenje
Automatsko poboljšanje dubine N/P
Povećanje kontrasta Da
Prirodni način rada Da
Podrška za prirodni način rada Da


Audio
Dolby Digital Plus Da
Dolby 5.1 Decoder N/P
Object Tracking Sound
OTS Lite tehnologija
Q-Symphony Da
Audio Pre-selection Descriptor Da
Izlaz zvuka (RMS) 20W
Vrsta zvučnika 2CH
Dubokotonac N/P


Smart Service
SMART TV tvrtke Samsung Smart
Operating System Tizen™
Bixby Engleski (SAD), engleski (UK), engleski (Indija), korejski, francuski, njemački, talijanski, španjolski, portugalski (opcije se razlikuju ovisno o jeziku)
Far-Field Voice Interaction N/P
Multi Voice Assistant
Da (GB, GG, IM, JE, IE, FR, DE, IT, ES, AT)
Google Assistant Built-in N/P
Works with Google Assistant
Da (samo GB, FR, DE, IT, ES, AT, DK, IE, NL, NO, SE)
Works With Alexa
Da (samo GB, FR, DE, IT, ES, AT, IE)
TV Plus
Da (GB, FR, DE, IT, ES, CH, AT)
Internetski preglednik Da
Podrška za aplikaciju SmartThings Da
SmartThings N/P
Univerzalni vodič
Da (GB, FR, DE, IT, ES)
Galerija Da


Konvergencija
TV na mobitel – zrcaljenje N/P
Mobitel na TV – zrcaljenje, DLNA Da
NFC on TV N/P
Tap View Da
Digital Butler Da
Multi-View Da
Sound Wall Da
Remote Access Osnovno
360 Video Player N/P
Podrška za kameru 360 N/P
Izravan Wi-Fi Da
TV zvuk na mobilni Da
Zrcaljenje zvuka Da


Prijamnik/emitiranje
Digital Broadcasting DVB-T2CS2
Analogni prijamnik Da
2 prijamnika N/P
CI (Common Interface) CI+(1.4) / CI+(1.4 ECP)_IT only
Data Broadcasting HbbTV 2.0.2 (IT,GB,DE,CZ,SK,ES,PL,AT,FR,FI,EE,GR,SI,HR,BE,NL,LU,LT,HU,CH,PT,DK,ME)/MHEG 5(IE)
TV Key Support Da


Povezivost
HDMI 3
USB 2
Komponentni ulaz (Y/Pb/Pr) N/P
Kompozitni ulaz (AV) N/P
Ethernet (LAN) Da
Audioizlaz (miniutičnica) N/P
Digitalni audioizlaz (optički) 1
RF ulaz (zemaljski/kabelski ulaz)
1/1 (Uobičajena upotreba za zemaljsko emitiranje)/1
Ex-Link ( RS-232C ) N/P
CI utor 1
HDMI A / podrška za povratni kanal Da
eARC Da
Brza sklopka za HDMI Da
Ugrađen bežični LAN Da (WiFi5)
Bluetooth Da (BT4.2)
Anynet+ (HDMI-CEC) Da


Dizajn
Dizajn AirSlim
Vrsta okvira Bez okvira s tri strane
Tanki Tanak dizajn
Boja sprijeda CRNA
Svjetlosni efekt (ukrasni) N/P
Vrsta postolja FLOAT LIFT
Stand Color CRNA


Dodatne značajke
Adaptive Picture N/P
Active Voice Amplifier N/P
Adaptive Sound Adaptive Sound
AI Streaming N/P
AI Upscale N/P
Décor način rada N/P
Prepoznavanje pokreta (okvir) N/P


Ambient Mode
Ambijentalni način rada
Ambient Mode Brightness/Color Sensor
Prepoznavanje svjetline
Portrait Mode N/P
Accessibility - Learn TV Remote / Learn Menu Screen
Engleski (UK), njemački, francuski, španjolski, talijanski, nizozemski, poljski, danski, švedski, finski, norveški, portugalski, ruski (samo pri povezivanju na mrežu u EE, LV, LT)
Accessibility - Others
Povećaj / Visoki kontrast / Višestruki audioizlazi / SeeColors / Inverzija boje / Sivi tonovi / Zumiranje područja za znakovni jezik / Usporavanje ponavljanja tipki
Digitalni čisti pogled Da
Automatsko pretraživanje kanala Da
Automatsko isključivanje Da
Prikaz teksta (titlova) Da
Connect Share™ (HDD) Da
ConnectShare™ (USB 2.0) Da
EPG Da
Prošireni PVR
Da (N/P za IT)
Freesync N/P
G-SYNC N/P
Filmmaker Mode (FMM) Da
Jezik OSD-a
27 europskih jezika + ruski (samo prilikom povezivanja na mrežu u EE, LV, LT)
Slika u slici N/P
Ugrađeni BT HID Da
Podrška za USB HID Da
Teletext (TTX) Da
Vremenski pomak
Da (IT : N/P)
V-Chip N/P
IPv6 Support Da
MBR Support Da


Ekološke značajke
Eko senzor Da
Klasa energetske učinkovitosti F


Snaga
Napajanje AC220-240V 50/60Hz
Potrošnja energije (maks.) 170 W
Potrošnja energije (pripravnost) 0.50 W
Potrošnja energije (način štednje energije) N/P
Potrošnja energije (tipična) 102W


Dimenzije
Veličina pakiranja (ŠxVxD)
1612 x 950 x 164 mm
Veličina proizvoda s postoljem (ŠxVxD)
1450.9 x 871.0 x 281.8 mm
Veličina proizvoda bez postolja (ŠxVxD)
1450.9 x 831.8 x 25.7 mm
Stand (Basic) (WxD)
1085.5 x 281.8 mm
Stand (Minimum) (WxD) N/P


Težina
Težina paketa 28,8 kg
Težina proizvoda s postoljem 21,8 kg
Težina proizvoda bez postolja 20,9 kgSpecifikacije
Proizvođač Samsung
Materijal N
Kratki opis Quantum Processor Lite, Smart TV, Smart remote, HDR10+, 100% Colour Volume with Quantum Dot, Ambient Mode, Multi View, Mobile to TV - Mirroring, Bluetooth 5.2, Anynet+ (HDMI-CEC), Eco Sensor
Jamstvo 2 Godine
Energetski razred A+
Boja Crna
Veličina ekrana TV-a 65" (165 cm)
Tehnologija QLED
Rezolucija ekrana TV-a 4K/UHD (3840 x 2160)
Osvjetljenje ekrana Rubno
Tip televizora Smart TV
Smart TV OS Tizen
HDR Podrška HDR10+
Podrška za smart daljinski Da - daljinski uključen
VESA standard VESA 400 x 300
USB (kom) 2
HDMI 2.0 (kom) 3

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: