Pećnica ugradbena Gorenje BOP737E11X

Šifra
3309089085
Kataloški broj
BOP737E11X
5 godina standardnog proizvođačkog jamstva do 31.12.2021.!
3.577,89 kn
uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja do čak 36 rata bez kamata! Već od 99,39 kn mjesečno! /mj na 36 Rata
Dostupnost ovog artikla
  • Trenutno nedostupno

+ ZAŠTITA

Pyroclean
Funkcija samočišćenja premium klase
Piroliza samočišćenje je najučinkovitija metoda čišćenja pećnice. Izuzetno visoka temperatura (do 500 ° C) pećnicu potpuno oslobađa ostataka hrane. Nježno čišćenje traje 90 minuta, srednje čišćenje 120 minuta, a intenzivno čišćenje traje 150 minuta odgovarajućeg intenziteta. Nakon toga uređaj je potrebno obrisati samo jednom kako biste uklonili ostatke.
Pečenje na više razina
Istovremena priprema više jela
Kombinacija MultiFlow 360˚ ventilacijskog sustava i oblika HomeMade pomaže ostvariti najteži cilj: pripremanje pet pladnjeva s jelom odjednom. Dobra je novost u tome što se okusi i mirisi ne miješaju, a pametna razdioba zraka omogućava ravnomjerno pečenje hrane na svim razinama. Zbog većeg obujma pećnice, bolja je i preglednost.
SilverMatte
Ultra otporan i ultra gladak
Kakvoća i vrsta emajla posebno su važni za pećnicu i njen rad. SilverMatte je vrhunski otporan i čvrst materijal koji podnosi ekstremne topline. Bez mikro pora, oblaže površine pećnice i limove za pečenje čineći ih otpornima na najviše temperature, mikrovalove i paru. Trostruki nanos u unutrašnjosti podržava refleksiju topline i pruža dodatnu izolaciju. SilverMatte emajl omogućava i bolje rezultate čišćenja pećnice kako bi njena unutrašnjost bila čista i sigurna.
BigSpace
Više prostora za veću slobodu kuhanja
Nova generacija Gorenje pećnica prikriva svoj oblik u gornjem dijelu. Sada optimalizirano zračno strujanje kruži unutar većeg volumena, gibajući se potpuno slobodno. Povećani kapacitet pećnica omogućava pripremanje hrane na većim posudama za pečenje kao i većih količina dok njihove vanjske dimenzije ostaju iste. Umjesto prethodne 3, pećnica iz linije Superior sada omogućava istovremenu uporabu 5 razina. Raspon volumena do 75 l kod standardnih pećnica i do 53 l kod mikrovalnih pećnica jedan je od najvećih koji se nude na tržištu.
GentleClose
Super lako i super tiho
S novom konstrukcijom vrata, potreban je samo blagi dodir kako bi se vrata meko zatvorila, bez bilo kakve buke.
DC+ sustav hlađenja
Učinkovit nadzor topline
DynamiCooling DC sustav učinkovito hladi kućište pećnice i sprječava oštećenja uzrokovana visokim temperaturama, a djeluje za vrijeme rada, tj. zagrijavanja pećnice. Kod pećnica s DC+ sustavom, senzori topline reguliraju hlađenje kućišta pećnice i nakon isključivanja pećnice, sve dok temperature ne padne na 60 °C. Ovo je posebice važno kod pećnica s pirolitičkim čišćenjem kod kojeg se koriste ekstremno visoke temperature.
SuperSize
Spremni za XXL recepte
Prostrane pećnice omogućavaju kuhanje veće količine hrane – ne samo zbog ravnomjernog kruženja zraka na svim razinama već i zbog 46 cm širokih posuda za pečenje kod standardnih kao i kompaktnih pećnica. Inovativna rješenja omogućavaju veći volumen pećnica, a potpuno je iskorištena i širina pećnice. Ima više mjesta na svakoj posudi za pečenje dok superiorna tehnologija osigurava ravnomjerno kuhanje hrane na svim razinama.
PerfectGrill
Dvostruki grijač za ravnomjerno zapečena jela
Najbolji se rezultati pečenja u Gorenje ugradbenim pećnicama ostvaruju kombinacijom većeg i manjeg grijača, pri čemu je manji postavljen unutar većeg. Pametno postavljeni grijači omogućavaju optimalnu distribuciju topline i savršene rezultate pečenja svaki put, pa je hrana hrskava izvana, a sočna iznutra. Varijabilni grijač omogućava da hrana može biti pečena korištenjem bilo malog, bilo velikog ili s oba grijača, a kako bi se olakšalo čišćenje, određeni modeli imaju i preklopni gornji grijač.
Bez otisaka prstiju
Uvijek sjajne površine od nehrđajućeg čelika
Sve površine od nehrđajućeg čelika presvučene su sa posebnim TouchFree filmom koji sprječava vidljivost otisaka prstiju, a vanjske površine pećnice uvijek su besprijekorno čiste i sjajne, što olakšava i njeno čišćenje.
FastPreheat
Očaravajuće brzo, štedeći vrijeme i energiju
S funkcijom brzoga predgrijavanja, pećnica dosegne temperaturu od 200˚C za samo 6 minuta, štedeći pritom 30 % vremena. Ova funkcija zna biti korisna kod pripreme jela za koja je potrebna predgrijana pećnica. Svjetlosni i zvučni signal obavijestit će vas kada je temperatura postignuta.


Tehničke karakteristike:
Multifunkcionalna pećnica BigSpace - 70 l
SuperSize
Najveća upotrebljiva površina pečenja
Karakteristike
Pant vrata: GentleClose meko zatvaranje vrata,
Oprema
Rešetka pećnice: 1, Žičane vodilice, Sigurnost UltraCoolDoorQuadro - 4-struko ostakljenje vrata pećnice s 2-strukom temperaturnom refleksijom, DC+ sustav hlađenja
Čišćenje Pirolitičko samočišćenje, Glatka vrata pećnice
Dimenzije aparata (ŠxVxD) 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
Dimenzije ugradbenog prostora (ŠxVxD) 56,4-56,8 × 58,3-60 × 55 cm
Energetska klasa A+


Specifikacije
Proizvođač Gorenje
Materijal N
Kratki opis A+ klasa, 70 l, čišćenje porolizom, SuperSize, meko zatvaranje vrata
Jamstvo 2 Godine
Volumen (l) 70
Širina pećnice (cm) 59.50

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: