Usisavač robot iRobot Roomba i1 (i1158)

Šifra
3403043116
Kataloški broj
ROOMBA-i1(i1158)
439,90 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
439,90 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo

Roomba i1158
iRobot ponovno proširuje svoj asortiman robotskih usisavača novom serijom, Roomba i1. Novi pametni usisavač jamči 10 puta veću usisnu snagu (u odnosu na seriju 600). Tvrdi podovi i tepisi u vašem domu sada se čiste u ravnim linijama zahvaljujući najsuvremenijim senzorima za praćenje poda koji mu pomažu u navigaciji u vašem domu, puni se i nastavlja tamo gdje je stao.
Serija Roomba i1 uči iz vaših navika čišćenja kako bi ponudio personalizirane rasporede, dok vam Google pomoćnik i Alexa omogućuju da počnete čistiti samo glasovnom naredbom. i1 će čak predložiti dodatno čišćenje kada je broj peludi u vašem području visok ili tijekom sezone linjanja kućnih ljubimaca.


Glavne prednosti Roombe i1
-Pamti plan Vašeg doma i prilagođava mu se, određujući najbolji način čišćenja svake prostorije.
-Uživajte u hands-free upravljanju uz Alexu / Google asistenta - bez obzira na to radi li se o neredu u kuhinji ili čitavom katu Vašeg doma, Roomba® i7 rješava Vas posla.
-Naš premium AeroForce™ trostupanjski sustav čišćenja koristi dvojne gumene četke za različite površine i Power-Lifting usisnu funkciju s 10X većom usisnom snagom* izvlači zavučenu prljavštinu, ostatke i životinjsku dlaku gdje god se skrivala.
-Dirt Detect™ senzori prepoznaju područja koncentrirane prašine i navode robota na detaljnije čišćenje.


* U usporedbi s Roomba® AeroVac™ sustavom serije 600
* Amazon, Echo, Alexa, i srodni logotipovi zaštitni su znakovi Amazon.com-a, Inc-a. i suradnika. Google Home je zaštitni znak Google LLC-a.


Ključne funkcije robotskog usisavača
Promijenite način na koji čistite - zauvijek.
Vrijeme je da ponovno kreirate svoju svakodnevnu rutinu čišćenja. Tvrdokorna prljavština i nered nemaju šanse protiv 3-stupanjskog sustava čišćenja robotskog usisavača Roomba® i1 s dvostrukim višepovršinskim gumenim četkama, četkom za čišćenje rubova i 10x snažnijim usisnim sustavom *.
* U usporedbi sa serijom Roomba® 600.


Više od 30 godina iskustva
iRobot ima preko 30 godina iskustva u robotici i inovacijama s više od 30 milijuna prodanih kućnih robota diljem svijeta. Obećanje iRobota znači pouzdanost i najbolju i odgovornu uslugu.


Počnite uživati ​​u svom domu. Prestanite čistiti.
Oslobodite se usisavanja kako biste mogli nastaviti svoj dan. Robotski usisavač Roomba® i1 koristi jedinstvenu inteligenciju iRobot Geniusa kako bi naučio vaše navike — poput bavljenja cijelom kućom nakon što u ponedjeljak ujutro krenete na posao — kako bi ponudio personalizirane rasporede. Čak će predložiti dodatno čišćenje kada je broj peludi u vašem području visok ili tijekom sezone linjanja kućnih ljubimaca. Kontrola je u potpunosti u vašim rukama; uvijek možete odobriti ili odbaciti ove prijedloge.


Sitna prašina? Veliki ostaci? Nema problema.
Dlake kućnih ljubimaca i drugi tvrdoglavi neredi ne mogu se mjeriti s 10x snažnijim usisom* Roombe® i1. 3-stupanjski sustav čišćenja uključuje četku za čišćenje rubova i jedinstvene dvostruke gumene četke za više površina koje se savijaju kako bi se prilagodile različitim vrstama podova i ne zapliću u dlake kućnih ljubimaca.
*U usporedbi sa serijom Roomba® 600.


Ide tamo gdje treba, izbjegava gdje ne treba
Tehnologija Dirt Detect™ omogućuje robotskom usisavaču Roomba® i1 da otkrije prljavija područja vašeg doma i temeljitije ih očisti. Glava za čišćenje s automatskim podešavanjem automatski prilagođava svoju visinu za učinkovito čišćenje tepiha i tvrdih podova.


Obavite čišćenje uz Roomba® i1 robotski usisivač
Vaš dom dobiva temeljito čišćenje jer robotski usisivač Roomba® i1 namjerno i logično čisti u urednim redovima pomoću senzora za praćenje poda. I osigurava da cijeli posao bude obavljen tako što se šalje u svoju bazu na ponovno punjenje kada se baterija isprazni, a zatim nastavlja tamo gdje je stao.


Pametno usisavanje
Čišćenje vam neće smetati u danu jer robotski usisivač Roomba® i1 uči vaše navike kako bi ponudio personalizirane rasporede, čak predlažući dodatno čišćenje kada je u vašem području broj peludi visok ili tijekom sezone linjanja kućnih ljubimaca. A Google Assistant i Alexa* integracija omogućuju vam da započnete posao samo svojim glasom.
*Kompatibilno s uređajima na kojima je omogućena Alexa i Google assistant. Amazon, Echo, Alexa, i srodni logotipovi zaštitni su znakovi Amazon.com-a, Inc-a. i suradnika. Google Home je zaštitni znak Google LLC-a.


Usisavanje dok radite nešto drugo
Nema potrebe da poremetite svoj dan da biste započeli posao čišćenja: integracija Google Assistant i Alexa * omogućuje vam da započnete posao samo svojim glasom, tako da možete reći svom robotskom usisavaču Roomba® i1 da počne čistiti jednom nogom izvan kuće i vratiti se u čistu kuću.
*Kompatibilno s uređajima na kojima je omogućena Alexa i Google assistant. Amazon, Echo, Alexa, i srodni logotipovi zaštitni su znakovi Amazon.com-a, Inc-a. i suradnika. Google Home je zaštitni znak Google LLC-a.


Pouzdanost podržana uslugom - to je obećanje iRobota
Izrađujemo robote koji traju — dizajnirani s vama na umu, izgrađeni za pouzdanost i podržani odgovornom korisničkom službom. Ako vam ikada zatreba pomoć, iskusni agenti za brigu o kupcima dostupni su telefonom ili e-poštom kako bi brzo ponovno osposobili vašeg robota.


Vaša privatnost naš je prioritet
Predani smo pružanju najviših standarda zaštite privatnosti, pomažući da vaši podaci ostanu privatni, sigurni — i da se koriste za poboljšanje vašeg iskustva i performansi vašeg robota.


Tehnička specifikacija:
Čišćenje parketa, linoleuma, tepiha i čvrstih površina
Odgovarajuće za kućanstva s kućnim ljubimcima
Moderan dizajn
Sustav za čišćenje i navigaciju iAdapt 2.0
Procesor prestižne robne marke ARM
Adaptivna glava za čišćenje 2. generacije
Sustav bočnog čišćenja uzduž zidova i kutova Wall Follow
Sustav ANTITANGLE
Akustična detekcija nečistoća
Automatsko punjenje na postaji za punjenje
Funkcija podešavanja vremena čišćenja
Funkcija dual virtualnog zida
Sustav za filtriranje– filtar od mikrovlakana
Branik s usporenim dodirom
Sabirni koš AeroForce s velikim kapacitetom
Vrijeme punjenja: 2h
Vrijeme rada: 75 min.
Zapremnina spremnika: 0,4 litara
Vrsta spremnika: periv
Filter: nije periv
Li-Ionska baterija 1800 mAh
Potrošnja energije prilikom punjenja max. 33 W
Potrošnja Stand-By max. 2 W
Dimenzije (mm) 335 x 93 (80 tijelo robota)
Težina 3,1 Kg
Visina: 9,2 cm
Glasnoća < 60 dB

Specifikacije
Proizvođač iRobot
Kratki opis za parket, linoleum, tepihe i čvrste površine, Dirt Direct, idealna za domove sa kućnim ljubimcima
Mokro usisavanje Nema
WiFi N
Jamstvo 2 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.