Warhammer Age Of Sigmar: Realms Of Ruin PS5

Šifra
3202112264
Kataloški broj
WASRORPS5
49,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
49,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

Frontierova strateška igra u stvarnom vremenu, smještena u kultni Warhammer svemir. Postanite gospodar rata i vodite četiri jedinstvene frakcije da osvojite divlje i divlje kraljevstvo Ghur u napetim i taktičkim bitkama:


• Kinematografska kampanja – uživajte u bogatoj priči vođenoj likovima o očajničkom sukobu u divljem kraljevstvu, koju je napisao hvaljeni pisac Black Library Gav Thorpe.
• Sveobuhvatni multiplayer – Zaronite u 1v1 i 2v2 međuplatformske mečeve za više igrača s bilo kojom kombinacijom ljudskih i AI suigrača/protivnika i popnite se na 1v1 natjecateljskoj ljestvici.
• Vječno osvajanje – borite se preko proceduralno generiranih divljina u iskustvu jednog igrača, dok se borite prema konačnom neprijatelju.
• Beskrajna kreativnost – Gradite, dijelite i natječite se na vlastitim kartama ili kartama drugih ljudi, slikajte vlastite vojske, stvarajte prekrasne diorame da ih pokažete.


BOGATA KINEMATIČNA KAMPANJA OČAJNOG OPSTANKA
Istražite prirodu rata iz perspektive pravednih prvaka i zlikovaca gospodara rata. Borite se za opstanak i dominaciju u kampanji koja uključuje četiri glavne frakcije, uključujući Stormcast Eternals, Orruk Kruleboyz, Nighthaunt i druge! Doživite kinematografski zaplet, napisan u suradnji s hvaljenim autorom Black Library, Gavinom Thorpeom.


SVEOBUHVATNI IGRAČ ZA VIŠE IGRAČA
Izazovite gospodare rata iz cijelog svijeta u mrežnim višeplatformskim modovima za više igrača. Izgradite svoju čast u ležernoj igri ili stavite svoju strategiju na test i okrunite se kao jedini pravi vladar Ghura u rangiranoj, natjecateljskoj igri. Natječite se 1 na 1 ili 2 na 2 s do tri umjetne inteligencije – ili igrajte u suradnji s prijateljem.


UKLJUČITE SE U VJEČNO OSVAJANJE
Način izazova za jednog igrača koji se igra tijekom proceduralno generirane kampanje, koja suprotstavlja igrače nizu nepredvidivih borbenih scenarija i mapa. Sadrži zaokrete koji krše pravila, koji mijenjaju uvjete sukoba. Udarite izravno do pobjede ili sudjelujte u više bitaka kako biste postigli visoku ocjenu, izbor je vaš. Nijedna osvajačka kampanja nikada neće biti ista.


BESKRAJNA KREATIVNOST
Postanite jedno s kraljevstvima i konstruirajte borbene karte s revolucionarnim uređivačem mapa, koji koristi iste alate koji se koriste za izradu postojećih karti u igri.


Ostavite osobni trag na svom putu osvajanja uz Army Livery, sustav koji vam omogućuje da personalizirate svoje snage bojom iz kolekcije Citadel Games Workshopa.


Stvorite očaravajuće scene koje ćete podijeliti sa zajednicom uz Scene Editor, dodatni alat koji vam omogućuje postavljanje i poziranje likova i rekvizita u kreativno odabranim scenama koje je moguće dijeliti.


RATOVANJE SPREMNO ZA GAMEPAD
Doživite novu strategiju u stvarnom vremenu dizajniranu za konzolu. Inovativni DirectStep™ kontrolni sustav omogućuje taktičku neposrednost u žaru bitke, omogućujući vam da brzo kružite kroz svoje jedinice, planirate njihove rute i sukobite se s neprijateljem.

Specifikacije
Proizvođač Fireshine Games
Kratki opis Strategije, PEGI 16+, 2024, PS5, Fireshine Games
Maksimalni broj rata 36
Žanr Strategije
Dobna granica 16+
Sezona igre 2024
Preorder N

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.