WATCH DOGS LEGION RESISTANCE EDITION DAY1 PS5

Šifra
3202111052
Kataloški broj
PS5X-0034
169,00 kn
169,00 kn

OPIS

Usprotivite se oportunistima koji su preuzeli kontrolu nad Londonom u uzbudljivoj avanturi otvorenog svijeta gdje su svi potencijalni vojnici na vašoj strani.

Pretvorite londonsku tehnološku infrastrukturu u oružje hakiranjem i regrutirajte sve, od agenata tajne službe MI6 do vozača ilegalnih uličnih utrka, da se bore za vaš cilj. No pazite – ako bilo koji od vaših jedinstvenih operativaca izgubi bitku, otišao je zauvijek.

Ako vam treba još pojačanja, povedite svoje regrute na internet i udružite se s prijateljima u suradničkim misijama za četiri igrača, izazovima na najvišim razinama igre i dnevnim događajima.


GLAVNE ZNAČAJKE:
Regrutirajte bilo koga u svoju vojsku - Regrutirajte bilo koga, od snažnog borca koji se bori šakama do neupadljive bakice, i iskoristite njegovu jedinstvenu pozadinsku priču, osobnost i vještine. Prilagodite ih odijelima i legendarnim maskama te im podižite razine vještina unutar klasa kao što su Hacker, Infiltrator i Enforcer.
Hakiranje je vaše oružje - Otmite naoružane borbene dronove, šaljite nevidljive spiderbotove, neprimjetno preuzmite neprijatelje pomoću plašta proširene stvarnosti i upotrijebite okolinu bogatu tehnologijom kako biste osvojili grad.
Igrajte onako kako želite - Doživite stvarne posljedice svojih radnji u dinamičkom otvorenom svijetu uz potpuno novi sustav borbe te široki raspon oružja i sposobnosti za upotrebu.
Istražite ogroman otvoreni svijet - Posjetite mnoge poznate londonske orijentire, uključujući Trafalgar Square, Big Ben i London Eye, i uključite se u dodatne aktivnosti kao što su borba šakama, nogomet slobodnog stila i ulična umjetnost.
Udružite se s prijateljima - Lutajte po gradu s najviše tri prijatelja ili se upustite u suradničke misije i izazove. Pratite redovne novosti s novim načinima igranja na internetu, nagradama i tematskim događajima.

Specifikacije
Proizvođač Ubisoft
Žanr Akcija/avantura
Dobna granica 18+
Sezona igre 2020
Preorder N
Kratki opis Akcija/avantura, PEGI 18+, 2020, PS5, Ubisoft

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: