Yo-Kai Watch 2 Spectres Psychique 3DS

Šifra
3202090053
Kataloški broj
YOKAI2SP3DS
30,50 EUR229,80 kn
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
30,50 EUR229,80 kn

B2B ponude ili financiranje/najam

Imate tvrtku i želite pristup povoljnijim cijenama i posebnim financijskim opcijama za vaše poslovanje? Ne tražite dalje!

Tu smo da vam olakšamo poslovanje.

 Upotpunite vrhunsko YO-KAI WATCH ™ iskustvo.
Čudni, ali prijateljski nastrojeni problemi, Yo-kai, vratili su se u avanturu koja putuje kroz vrijeme, a ovaj put njihov je tajanstveni svijet prepun ekskluzivnih potraga, Zlog Yo-kaija koji će se sprijateljiti, novih područja za istraživanje i preuređenog akcijskog suradnika Blasters-a. op mod * s novim šefovima.


Kao uzrok životnih nevolja, Yo-kai se skrivaju posvuda! Istražite grad San Fantastico i pospano selo Harrisville u potrazi za tim nestašnim bićima. Zatim s Hovernyanom otputujte u prošlost 60 godina kako biste osigurali izradu modela Yo-kai Watch Model Zero i očuvanje vaše vremenske trake! Borite se na mreži ili putem lokalne bežične mreže ** da biste osvojili nagrade u igri za svoju avanturu. Ili preuzmite kontrolu nad Yo-kaijem u Psychic Blastersu, preuređenom akcijskom načinu za 4 igrača! Ako ste vlasnik igre YO-KAI WATCH ™ 2: Bony Spirits ili igre YO-KAI WATCH 2: Fleshy Souls, podatke iz svog obiteljskog sustava Nintendo 3DS ™ možete prenijeti u YO-KAI WATCH 2: Psychic Spectres i pokupiti gdje god stao. Pripremite se za najdublje iskustvo Yo-kaija do sada!


Krenite u epsku avanturu u Springdaleu s više od 350 Yo-kaija za otkrivanje i druženje
Okupite i sazovite svoj tim od 6 Yo-kai-a iz vašeg Yo-kai sata da se borite protiv Yo-kai-a, rješavate probleme ljudi i borite se za okončanje građanskog rata između konkurentskih Yo-kai frakcija
Putujte u prošlost kako biste otkrili podrijetlo Yo-kai sata i upoznali Classic Yo-kai od prije 60 godina
Po prvi put se sprijateljite s Yo-kai iz Zloga plemena, kao i sa šefom Yo-kai i ostalim Yo-kai ekskluzivno za ovu ultimativnu verziju
Otkrijte ekskluzivne zadatke, poput tajne prošlosti Darknyana, Dame Dedtime i Whispera
Uskočite u vlak Hexpress i istražite nove lokacije, uključujući zabavni park Yo-kai, vruće izvore i kazalište kabuki
Udružite se u proširenoj verziji lokalnog načina suradnje Yo-kai Watch Blasters, s moćnim novim šefovima koji će pobijediti.
Izazovite tim svog prijatelja putem Interneta ili lokalne bežične mreže u bitkama za više igrača za dva igrača.
Prenesite podatke o igrama iz YO-KAI WATCH 2: Bony Spirits ili YO-KAI WATCH 2: Fleshy Souls u YO-KAI WATCH 2: Psychic Spectres i igrajte tamo odakle ste stali.

Specifikacije
Proizvođač Nintendo
Kratki opis Role-playing, PEGI 7+, 2017, Nintendo, Nintendo
Žanr Role-playing
Dobna granica 7+
Sezona igre 2017
Preorder N

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.