Zvučnik - hladnjak - LED svjetiljka Nikki Amsterdam, The Bar Table

Šifra
2612022044
Kataloški broj
NIKKI-BARTABLE
NAPOMENA: Rok isporuke ovog artikla je 15 radnih dana.
11.999,00 kn
uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja do čak 36 rata bez kamata! Već od 333,31 kn mjesečno!
Dostupnost ovog artikla
Isporuka u roku do 10 radnih dana

Uspjeh zagarantiran s ovim divom iz obitelji Nikki.Amsterdam! Prekrasno dizajniran mobilni stojeći stol vrlo je upečatljiv izgled na bilo kojoj zabavi ili terasi. The.Bar Table je opremljen bluetooth zvučnikom i raznobojnom rasvjetom te s dovoljno prostora u sredini za hlađenje nekoliko boca vina ili šampanjca. Preuzmite aplikaciju kako biste mogli međusobno povezati sve svoje proizvode. Krenimo sa zabavom!


The.Bar Table
Materijal: polietilen (PE), čelik
Veličina: 80 X 80 X 108 cm
Težina: SZ / GW 16/18 kg
Baterija: 8800 mAh
Bluetooth: 4,0 TI, 15 m
Zvučnik: 4Ω, 20W
Adapter: MicroUSB priključak 5V, 1A
LED svjetlo: 20kom, 5W, višebojno
Ulaz AC: 110-240V
Izlaz: 5,0 V / 2A
Radno vrijeme: do 8 sati
Vrijeme punjenja: 4 sata
Daljinski upravljač: Ne
Nikki.Amsterdam aplikacija: Da
SYNC-funkcija: Da


Višebojni barski stol i Bluetooth zvučnik i hladnjak za vino
Uspjeh zagarantiran s ovim divom iz obitelji Nikki.Amsterdam! Lijepo dizajniran mobilni stojeći stol vrlo je upečatljivog izgleda na bilo kojoj zabavi ili terasi. The.Bar Table opremljen je bluetooth zvučnikom i raznobojnom rasvjetom s dovoljno prostora u sredini za hlađenje nekoliko boca vina ili šampanjca. Krenimo sa zabavom!


Nakon što se The.Bar Table potpuno napuni, lako se možete povezati s ugrađenim Bluetooth zvučnikom putem pametnog telefona ili drugog uređaja i reproducirati svoj omiljeni popis za reprodukciju. Nikki.Amsterdam nudi vrlo jednostavnu aplikaciju pomoću koje možete lako upravljati proizvodima. Jednostavno je povezati s ostalim Nikki.Amsterdam proizvodima za isti zvuk i svjetlost svugdje.


The.Bar Table opremljen je odvodom kroz koji led (voda) može lako otići. Budući da je The.Bar Table opremljen kotačima, možete ga jednostavno premjestiti na bilo koje željeno mjesto. Kotači su naravno opremljeni kočnicom, što je zgodno. Višebojna rasvjeta mijenja boju u tihom načinu blijeđenja ili u ritmu glazbe. Moguća je i boja po vašem izboru, uključujući toplo bijelu. Stvorite pravu atmosferu za svaku postavku. Vrtna zabava, piće tvrtke, sajam ili na terasi, Nikki.Amsterdam je sretan što je tamo!


Zvučnik
Pomoću Bluetooth funkcije možete jednostavno povezati svoj telefon ili drugi uređaj s onim što želite. Odaberite vlastiti popis pjesama ili omiljenu radio stanicu i uživajte u visokokvalitetnom zvuku. Upotrijebite aplikaciju Nikki.Amsterdam za još jednostavnije strujanje glazbe.


Život baterije
Vaš se uređaj isporučuje s kabelom za punjenje. Nakon toga upotreba je potpuno bežična i stvarate atmosferu tamo gdje želite. U vrtu, na terasi, brodu ili u parku!


Vinski hladnjak
Pića su se ukusno ohladila, a glazba u pozadini. Što još želiš? Napunite vodootpornu udubinu u sredini ledom (vodom) i vaše je sredstvo za spremanje spremno za upotrebu.


Višebojna svjetiljka
Izdržljiva višebojna LED rasvjeta s lijepom ravnomjernom raspodjelom svjetlosti. Toplo bijela ili višebojna, izbor je na vama! Za svaku atmosferu postoji boja. Neka boje preskoče u ritmu glazbe, u tihom načinu blijeđenja ili odaberite jednu boju. Korištenje aplikacije Nikki.Amsterdam vrlo je jednostavno za rukovanje. Stvorite atmosferu kakvu želite!


App
Preuzmite našu vlastitu aplikaciju za svaki uređaj. Aplikacija vam omogućuje reprodukciju željene glazbe i promjenu boja ako želite. Veza za preuzimanje aplikacije dostupna je u našim često postavljanim pitanjima.

Specifikacije
Proizvođač Nikki Amsterdam
Kratki opis dimenzije: 80x80x108 cm, vrijeme rada do 8h, polietilen
Način spajanja Null

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: