Zvučnik - hladnjak - LED svjetiljka Nikki Amsterdam, The Lampion M

Šifra
2612022048
Kataloški broj
NIKKI-LAMPIONM
NAPOMENA: Rok isporuke ovog artikla je 15 radnih dana.
1.699,00 kn
uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja do čak 36 rata bez kamata! Već od 47,19 kn mjesečno!
Dostupnost ovog artikla
Isporuka u roku do 10 radnih dana

The.Lampion je vaš novi partner u onim trenucima koji život čine tako ugodnim! Lijepo dizajnirana dizajnerska svjetiljka nudi tri funkcije - svjetiljku , zvučnik i (vinski) hladnjak - što je čini dobrodošlim gostom na mnogim zabavama, opuštajućem izletu brodom ili ukusnom druženju za večerom ili u parku. Preuzmite besplatnu aplikaciju za vrlo jednostavno upravljanje svjetlom i zvukom i stvorite vlastiti zvučni sustav povezivanjem naših proizvoda. Provedimo neko vrijeme zajedno!


The.Lampion M
Kvalitetna brazilska kožna ručka
Materijal: Aluminij i polietilen
Dimenzije: 33 X 33 X 59 cm
Težina: SZ / GW 3,00 / 3,80 kg
Baterija: 5400 mAh
Bluetooth: 4,0 TI, 15 m
Zvučnik: 4Ω, 8W
Adapter: Micro USB priključak 5V, 1A
LED svjetlo: 10kom, 2W, višebojno
Ulaz AC: 110-240V
Izlaz: 5,0 V / 2A
Vrijeme rada: do 6 sati
Vrijeme punjenja: 4 sata
Nikki.Amsterdam aplikacija: Da
Funkcija spajanja: Da


Višebojna svjetiljka & Vinski hladnjak & Bluetooth zvučnik
The.Lampion je opremljen ugrađenim Bluetooth zvučnikom koji vam omogućuje da vrlo lako slušate vlastiti popis pjesama ili omiljenu radio stanicu putem pametnog telefona ili drugog uređaja (može se kontrolirati pomoću aplikacije). A zbog podignutih nogu, kvaliteta zvuka se znatno poboljšala. Vodootporni, udubljeni prostor u sredini lampiona nudi mogućnost hlađenja vina ili drugih pića uz pomoć leda. Višebojna Led rasvjeta pruža širok izbor boja, uključujući toplo bijelu za intimnije trenutke.


Kožna ručka A-kvalitete podesiva je po duljini. Objesite The.Lampion na drvo i stvorite scenu iz bajke! Bez obzira koristite li The Lantern za glazbu, za svjetlo, kao hladnjak ili čak kao žardinjeru.


The.Lampion dostupan je u tri različite veličine, The.Lampion S, The.Lampion M i The.Lampion L. Spojite svjetiljke zajedno ili s drugim proizvodima tvrtke Nikki.Amsterdam i stvorite isti zvuk i / ili svjetlost svugdje!


Višebojna svjetiljka
Izdržljiva višebojna LED rasvjeta s lijepom ravnomjernom raspodjelom svjetlosti. Toplo bijela ili višebojna svjetlost, izbor je na vama! Za svaku atmosferu postoji boja. Neka boje preskoče u ritmu glazbe. Korištenje aplikacije Nikki.Amsterdam vrlo olakšava rad sa The.Lampion. Stvorite atmosferu kakvu želite!


Zvučnik
Pomoću Bluetooth funkcije možete jednostavno povezati svoj telefon ili drugi uređaj s onim što želite. Odaberite vlastiti popis pjesama ili omiljenu radio stanicu i uživajte u visokokvalitetnom zvuku. Upotrijebite aplikaciju Nikki.Amsterdam za još jednostavnije strujanje glazbe.


Vinski hladnjak
Pića su se ukusno ohladila, a glazba u pozadini. Što još želiš? Napunite vodonepropusnu udubinu u sredini ledom (vodom) i vaš uređaj je spreman za upotrebu.


Život baterije
Vaš se uređaj isporučuje s kabelom za punjenje. Nakon toga upotreba je potpuno bežična i stvarate atmosferu tamo gdje želite. U vrtu, na terasi, brodu ili u parku!


Spojiti
Volimo se povezivati. Stvorite još više atmosfere povezivanjem različitih Nikki.Amsterdam proizvoda. Na ovaj način imate isti zvuk i svjetlost u svakom željenom kutu. To mora biti zabavno!


App
Preuzmite našu vlastitu aplikaciju za svaki uređaj. Aplikacija vam omogućuje reprodukciju željene glazbe i promjenu boja ako želite. Veza za preuzimanje aplikacije dostupna je u našim često postavljanim pitanjima.

Specifikacije
Proizvođač Nikki Amsterdam
Kratki opis dimenzije: 33x33x59 cm, vrijeme rada do 6h, polietilen, aluminij
Način spajanja Null

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: