Zvučnik - LED svjetiljka - sjedalica/stol Nikki Amsterdam, The Pouf

Šifra
2612022050
Kataloški broj
NIKKI-POUF
NAPOMENA: Rok isporuke ovog artikla je 15 radnih dana.
2.399,00 kn
uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja do čak 36 rata bez kamata! Već od 66,64 kn mjesečno!
Dostupnost ovog artikla
Isporuka u roku do 10 radnih dana

Višebojni Pouf / bočni stol i Bluetooth zvučnik
Jednostavno i višenamjensko. The.Pouf voli da ga se koristi kao element za sjedenje, ali izvrsno funkcionira i kao podnožje za noge ili bočni stol! Uz ove značajke i prisutnost raznobojne rasvjete i dobrog bluetooth zvučnika , The.Pouf je lijep dodatak obitelji Nikki.Amsterdam.


The.Pouf
Materijal: polietilen (PE)
Veličina: 60 X 60 X 42,5 cm
Težina: SZ / GW 4,6 / 6 kg
Baterija: 8800 mAh
Bluetooth: 4,0 TI, 15 m
Zvučnik: 4Ω, 10W
Adapter: Micro USB priključak 5V, 1A
LED svjetlo: 20kom, 3,5 W, višebojno
Ulaz AC: 110-240V
Izlaz: 5,0 V / 2A
Vrijeme punjenja; Do 4 sata
Radno vrijeme: do 8 sati
Daljinski upravljač: Ne
Nikki.Amsterdam aplikacija: Da
SYNC-funkcija: Da


Nakon što se The.Pouf potpuno napuni, lako se možete povezati s ugrađenim Bluetooth zvučnikom putem pametnog telefona ili drugog uređaja i reproducirati svoj omiljeni popis za reprodukciju. Nikki.Amsterdam nudi vrlo jednostavnu aplikaciju pomoću koje možete lako upravljati proizvodima. The.Pouf možete lako povezati s drugim Nikki.Amsterdam proizvodima za isti zvuk i svjetlost svugdje.


Višebojna rasvjeta mijenja boju u tihom načinu blijeđenja ili u ritmu glazbe. Moguća je i boja po vašem izboru, uključujući toplo bijelu. Stvorite pravu atmosferu za svaku postavku. Na bazenu, na terasi, u vrtu, kao prezentacijskom objektu na sajmu, mogućnosti su bezbrojne!


Zvučnik
Pomoću Bluetooth funkcije možete jednostavno povezati svoj telefon ili drugi uređaj s onim što želite. Odaberite vlastiti popis pjesama ili omiljenu radio stanicu i uživajte u visokokvalitetnom zvuku. Upotrijebite aplikaciju Nikki.Amsterdam za još jednostavnije strujanje glazbe.


Višebojna svjetiljka
Izdržljiva višebojna LED rasvjeta s lijepom ravnomjernom raspodjelom svjetlosti. Toplo bijela ili višebojna, izbor je na vama! Za svaku atmosferu postoji boja. Neka boje preskoče u ritmu glazbe, u tihom načinu blijeđenja ili odaberite jednu boju. Korištenje aplikacije Nikki.Amsterdam vrlo je jednostavno za rukovanje. Stvorite atmosferu kakvu želite!


Život baterije
Vaš se uređaj isporučuje s kabelom za punjenje. Nakon toga upotreba je potpuno bežična i stvarate atmosferu tamo gdje želite. U vrtu, na terasi, brodu ili u parku!


App
Preuzmite našu vlastitu aplikaciju za svaki uređaj. Aplikacija vam omogućuje reprodukciju željene glazbe i promjenu boja ako želite.

Specifikacije
Proizvođač Nikki Amsterdam
Kratki opis dimenzije: 60x60x42.5 cm, vrijeme rada do 8h, polietilen
Način spajanja Null

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: