Aku ručni kompresor Einhell CE-CC 18 Li-Solo - bez baterije i punjača

Šifra
3901061061
Kataloški broj
2071010
Produljenje jamstva na 3 godine za Einhell alate, potpuno besplatno uz online registraciju u roku 30 dana od datuma kupnje proizvoda! Link za registraciju: Einhell jamstvo
59,90 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
59,90 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo

Bežični kompresor za automobile Einhell CE-CC 18 Li-Solo posebno je lagan i praktičan kompresor koji je idealan za male poslove kao što je napuhavanje guma vozila, guma za bicikle ili lopti. Kao član visokokvalitetne Power-X-Change obitelji, ovaj automobilski kompresor može se kombinirati sa svakom punjivom baterijom iz serije proizvoda visokih performansi. Za brzo i jednostavno očitavanje trenutnih postavki, bežični auto kompresor ima digitalni prikaz tlaka. Postavljanje potrebnog tlaka na maksimalnu vrijednost od 11 bara je jednostavno. Nakon postizanja odabranog tlaka autokompresor se automatski isključuje. Možete birati između bara, psi i kpa pritiskom na gumb. Ručno napuhavanje moguće je u bilo kojem trenutku bez prethodnog odabira. Trodijelni set adaptera za napuhavanje može se pohraniti izravno na kompresor. Za veću udobnost tijekom korištenja tu je ergonomska ručka. Za fleksibilan doseg tu je crijevo za komprimirani zrak od 60 cm zajedno s ventilom za gumu. Ovaj proizvod dolazi bez baterije i punjača; ove stavke su dostupne odvojeno, npr. kao praktičan početni set u različitim klasama snage.


TEHNIČKE SPECIFIKACIJE:

Protok zraka pri 0 bara: 12 L/min
Brzina protoka zraka pri 4 bara: 10 L/min
Brzina protoka zraka pri 7 bara: 8 L/min
Duljina uključenog tlačnog crijeva: 0,6 m
Radni tlak max.: 11 bara
Raspon tlaka manometra: 0 - 11 bara
Digitalni mjerač tlaka
Automatsko isključivanje pri željenom tlaku: da

Specifikacije
Proizvođač Einhell
Maksimalni broj rata 36
Tip alata Kompresor
Jamstvo 2 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.